Binnen TikTok’s Anna Sitar & Josh “Bru” Brubaker’s Relatie

0
108


Met 12 miljoen volgers is Anna Sitar misschien wel TikTok-royalty. Of ze nu Starbucks-drankjes beoordeelt, levensadviezen geeft of zoete montages deelt van haar relatie met Josh “Bru” Brubaker, fans kunnen geen genoeg krijgen van Sitar… of haar video’s (die in totaal 1,5 miljard likes hebben verzameld) , NBD).

Sinds ze beroemd werd op TikTok, heeft Anna openhartig veel aspecten van haar liefdesleven gedeeld. Van het delen van genezing van TikToks na de breuk, genaamd “Anna’s gids om je beter te voelen na een breuk” in het voorjaar van 2021 tot openheid over haar nieuwe romance met Bru een paar maanden later, in december 2021, heeft Anna zich niet ingehouden. (Dat is waarschijnlijk de reden waarom haar volgers zo veel van haar houden.)

Maar hoe beïnvloedt het online delen van zoveel van je relatie de romantiek buiten het scherm? “Het kan moeilijk zijn als je een relatie voor het publiek opent”, legt ze uit. “Maar in de kern weten we wie we zijn als koppel. We kunnen alleen bij elkaar zitten en ons grappige, rare zelf om elkaar heen zijn, ongeacht wat het internet over ons weet.”

Al met al, volgens Anna, is het delen van het liefdesverhaal van haar en Bru – en het kunnen binden van hun gedeelde passie voor het maken van inhoud – eigenlijk best geweldig. “Het is fijn om iemand te hebben die het vak en sociale media gewoon begrijpt, iemand van wie je echt ideeën kunt opdoen en die je creatieve energie begrijpt.”

Sitar’s romance met Bru is a-Bru-ing geweest (sorry, moest!) sinds de herfst van 2021. Het duo begon als goede vrienden – ze juichten zelfs voor vriendschap op hun eerste echte date. Maar het klinkt alsof ze altijd voorbestemd waren voor iets romantischers. Volgens Anna koos de radiopresentator, toen hij vanuit Michigan naar LA verhuisde, toevallig een appartement uit drie blokken van haar. “In LA is dat ongehoord,” legt ze uit, voordat ze een grapje maakt, “ik ben ervan overtuigd dat hij me stalkte.”‌

Bru en Anna begonnen die herfst stilletjes te daten voordat ze hun romance in december 2021 publiekelijk aankondigden. Tegenwoordig is Bru een vaste co-ster op Anna’s pagina en hun liefde staat zeker in de schijnwerpers. De enige potentiële bron van spanning? Harry Styles – ja, dat klopt, de Harry Stijlen. Blijkbaar vindt de zanger dat Bru een “leuk gezicht” heeft, en dat zei hij in de eerste paar seconden dat Bru hem interviewde voor zijn radioshow in april 2022. “Ik had nooit gedacht dat ik ooit in mijn leven zou zeggen dat ik met Harry Styles strijd om mijn vriendje”, lacht Anna. “Het is een eer. Ik bedoel, wie kan zeggen dat Harry Styles je vriendje het stempel van goedkeuring heeft gegeven?”

In de Q&A-serie van Elite Daily Alles wat ik heb geleerd over liefde (tot nu toe), delen beroemdheden hun meest oprechte en hartverscheurende lessen over daten, relaties en uiteenvallen, en geven ze hun beste advies. Deze keer laat TikTok-megastar Anna Sitar alle zoete deets over haar relatie met Josh “Bru” Brubaker los.

Dit interview is voor de duidelijkheid bewerkt en ingekort.

Wat is je meest memorabele eerste date-verhaal, goed of slecht?

Ik denk niet dat er iets past bij mijn eerste keer dat ik met Bru omga, samen naar Lollapalooza gaan. We hadden nog nooit een-op-een met elkaar rondgehangen, dus het was een beetje spontaan. Hij belde me en vroeg of ik op een vlucht wilde springen en hem een ​​weekend in Chicago wilde ontmoeten. En ik weet niet wat er door mijn hoofd ging, maar ik vond het een goed idee.

Ik kreeg de “OK” omdat hij mijn moeder FaceTimede, eigenlijk. Niemand weet dat echt, maar mijn moeder zei: ‘Ik weet het niet, Anna. Ik weet niet of je met een jongen naar Chicago moet gaan rennen.’ En hij bood aan haar te bellen om haar ervan te overtuigen dat het veilig zou zijn en dat hij iedereen voor me zou bevechten. We hebben het hele weekend samen doorgebracht en het was geweldig. Het was zoet.

Wat is een misvatting die mensen kunnen hebben over je liefdesleven?

Ik denk dat mensen alleen onze TikToks zien en misschien denken dat we samenkomen, een TikTok maken en elkaar dan niet zien. Een TikTok duurt 15 seconden. Er gebeurt veel buiten het scherm, maar het zijn allemaal goede dingen. Veel ervan is stille tijd en gewoon om bij elkaar in de buurt te zijn.

Wat we online filmen en delen is oprecht spontaan. Ik hou ervan om momenten vast te leggen. Ik heb het van mijn moeder. We waren onlangs op vakantie met mijn familie en ze AirDropped willekeurige video’s en foto’s. Ze filmde dat Bru en mij letterlijk een broodje aten, en ik dacht: “Dit is zo willekeurig.” Maar ook, dit is zo’n openhartig moment waarvan we geen van beiden wisten dat het bestond. Nu mag ik het vasthouden en hopelijk op een dag aan onze kinderen of onze vrienden laten zien, en zeggen: “Oh mijn god, we zaten samen en deelden een broodje in Italië, wie had dat gedacht?” Daarom vinden we het heerlijk om op die momenten terug te kijken.

Is er een angst die je vroeger had over daten of relaties die je nu hebt overwonnen?

Vroeger concentreerde ik me op het zijn van een goed persoon voor iemand in plaats van me te concentreren op het goed samenwerken van ons. Het wordt uiteindelijk dit spelletje om iemand te plezieren. Je leert naarmate je ouder wordt dat een relatie nooit echt zal werken als je niet 100% jezelf kunt zijn.

Wat is jouw beste relatieadvies?

Uw waarde als individu is niet afhankelijk van uw relatie. Je bent volledig in staat om alles zelf te doen. Houd er rekening mee dat je jezelf met je hele hart in iemand kunt gieten, terwijl je nog steeds weet dat het goed komt als er ooit iets zou gebeuren.

Wat is jouw beste break-up advies?

Een breuk doormaken is geen mislukking. Het maakt deel uit van het proces. Het zegt niet dat jij een slecht persoon bent, of dat zij een slecht persoon zijn. (Ik bedoel, tenzij ze slechte dingen hebben gedaan.) Het zegt dat het niet de bedoeling was dat jullie samen waren.

De juiste persoon komt langs, en het zal niet voelen als deze enorme strijd. Het zal gewoon werken, en het zal logisch zijn.

Na mijn breuk was het zo opwindend dat ik een zomer had waarin ik wakker kon worden en kon reizen als ik dat wilde. Ik zou kunnen gaan rijden. Ik zou kunnen rondhangen met mijn vriendinnen. Ik heb echt genoten van die onafhankelijkheid. De wereld was mijn oester. Het was dit moment waarop ik dacht, ik ga stoppen met zoeken. Ik ga me focussen op wat ik wil doen.

Wat is een nummer dat je door een breuk heen heeft geholpen?

Waarschijnlijk “rijbewijs”. Ik heb het gevoel dat het raak was. Break-ups zijn zo’n emotioneel groeimoment waarin je verdrietig bent, dan ben je een beetje gek, en dan ben je een soort krachtpatser van een vrouw. Je zegt: “Ik kan de wereld aan.” Doja Cat heeft me door het einde van de breuk geholpen. Ze bracht mijn vertrouwen terug. Ze gaf me het gevoel dat ik weer leefde.

Wat betekent liefde voor jou?

De gezichten van mensen zien als je ze liefde toont, dat is liefde in zichzelf. Er zijn zelfs geen woorden om het te beschrijven. Het is euforisch, het is geluk, het is luchtig. Het geeft je een veilig gevoel.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in