Billy McFarland van Fyre Festival plaagt nieuwe onderneming op TikTok

0
19


Deze man.
Foto: Patrick McMullan via Getty Images

De Nigeriaans Bucknell Prince is terug in de stad, en hij heeft wat meer van je geld nodig. Billy McFarland (ook bekend als de man van Fyre Festival die niet Ja Rule is) heeft een nieuwe zakelijke onderneming. In een TikTok van 24 oktober, dat sindsdien lijkt te zijn verwijderd door TikTok of McFarland, biedt de veroordeelde misdadiger het potentieel om betrokken te raken bij “iets nieuws” waaraan hij werkt.

“Het is een beetje gekker, maar veel groter dan alles wat ik ooit eerder heb geprobeerd”, zegt Anna Delvey’s verleden en waarschijnlijke toekomstige merk. “Ik beloof je dat ik je alles in november ga vertellen, maar voordat we daar zijn, is er één ding dat je nu moet weten: deze keer is iedereen uitgenodigd.” Dan trekt hij een kaart naar beneden op een whiteboard om een ​​telefoonnummer te onthullen. Toen ik het nummer sms’te, ontving ik een sms met de tekst ‘Welkom bij de schattenjacht! Laat je contactgegevens achter om aan boord te komen.” Toen werd ik nerveus dat als ik hem mijn telefoonnummer zou geven, hij mijn telefoon zou kunnen infecteren met een virus waardoor ik een loser zou worden, dus wendde ik me tot de zorgeloze zielen bij TMZ, die had hun info gegeven en het volgende bericht ontvangen: “Ga je mee op het schip? Zodra je jezelf toevoegt, krijg je de eerste aanwijzing.”

Alle door zwendel geobsedeerde Amerikanen opgelet: geef deze man niet je contactgegevens. Hij zal het aan iemand verkopen, en zij zullen het aan iemand anders verkopen, en voor je het weet, is je bankrekening leeg en hebben zowel de Swifties als de Barbz toegang tot je adres. Als je ermee doorgaat (Niet doen!), krijg je toegang tot een YouTube-video met voornamelijk foto’s van de oceaan plus een glazen fles.

De nieuwe onderneming van McFarland komt daarna Anna uitvinden onderwerp Anna Sorokin (ook bekend als Anna Delvey) werd geregeerd als “geen bedreiging” en werd vrijgelaten uit de gevangenis, volgens de New Yorkse Keer. Sorokin is sindsdien gespot door de straten uit New York in het zwart en met een enkelband, wanhopig mensen vragend om een ​​Louis Vuitton Neverfull voor haar te kopen, omdat ze ze zal terugbetalen. Oké, prima, dat laatste was een leugen (vooral dat ze ze zou terugbetalen).LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in