Billie Eilish grote T-shirt TikTok-trend uitgelegd terwijl Armani White-nummer viraal gaat

0
48


Armani White’s lied over Billie Eilish en haar beroemde grote T-shirt-look is een TikTok-trend geworden.

De hit van de nieuwe rapper, BILLIE EILISH, is viraal gegaan en TikTokers maken overgangsvideo’s op het ritme van de beat van het nummer door over te schakelen via een enorm wijd t-shirt dat populair is gemaakt door de Bad Guy-zanger.

Laten we de trend verkennen.

Foto door Frazer Harrison/Getty Images voor Spotify

De Billie Eilish Big T-shirt trend

De trend begint met iemand die een groot t-shirt of andere wijde kleding draagt ​​aan het begin van het refrein van BILLIE EILISH.

De tekst van het refrein is: B***h I’m stylish, Glock tucked, big t-shirt, Billie Eilish.

De persoon in de TikTok trekt zijn flodderige kledingstuk uit en speelt een voorwaartse rol. Om de hele beproeving naadloos over te laten komen, vangen ze hun voet in het shirt om het snel uit te trekken.

Na de acrobatiek, en op het moment dat de beat wegzakt, onthult de persoon in de TikTok ineens een totaal nieuwe look.

Meestal gaan ze van extreem ingehouden en casual naar er verzorgd uitzien met een volledig gezicht van make-up en klaar om op pad te gaan voor de nacht!

Hier zijn enkele voorbeelden van mensen die de BILLIE EILISH Armani White TikTok-trend doen:

Wie is Armani Wit?

Dit is een veeleisende tijd voor artiest Armani White die onlangs tekende bij het platenlabel Def Jam. De 26-jarige komt uit West Philadelphia.

Forbes meldde dat “White, omringd door familie die muziek speelde en de kerk, zich al op jonge leeftijd aangetrokken voelde tot muziek. Hij experimenteerde met rap vanaf de tweede klas en werd vastbesloten om rapper te worden. Tegen zijn late tienerjaren voltooide White in zijn eentje logopedie om van zijn lisp af te komen en zijn geluid te verfijnen.

Zijn plaat BILLIE EILISH werd uitgebracht in mei 2022 en is sindsdien meer dan 60 miljoen keer bekeken op muziekstreamingplatforms en minstens 41 miljard op TikTok.

LEES VERDER: RISHI SUNAK’S VOORspelde PM WIN OP DIWALI ZAL ‘HISTORISCH’ ZIJN ZEGGEN INDISCHE TWITTERGEBRUIKERS

Billie Eilish en grote t-shirts

Afgezien van haar hitplaten als Bad Guy en Bury a Friend, werd Billie bekend door haar keuze om wijde kleding te dragen tijdens optredens en in het openbaar.

In haar Calvin Klein-campagne van 2019 sprak Eilish over haar loszittende stijl en beweerde dat ze niet wilde dat het publiek ‘alles over haar wist’.

Ze zei: “Niemand kan een mening hebben omdat ze niet hebben gezien wat eronder zit. Niemand kan zijn als, ‘ze is slank,’ ‘ze is niet slank,’ ‘ze heeft een platte kont’, ‘ze heeft een dikke kont.’ Niemand kan dat zeggen omdat ze het niet weten.”

Ander nieuws: het lek van het volleybalteam uit Wisconsin leidt tot een politieonderzoek na een trend in afbeeldingen op TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in