Bijpraten met Maria Ellis: Grieks-Amerikaanse artiest en TikTok-ster

0
18


Maria Ellis. Foto met dank aan Maria Ellis

De Grieks-Amerikaanse artieste en TikTok-ster Maria Ellis praatte over haar laatste muzikale inspanningen en het digitale tijdperk.

Ze ging zitten en praatte persoonlijk met deze journalist in Bayville op Long Island. “Het voelt fantastisch om hier te zijn. Ik vind het geweldig hier in Bayville, het uitzicht is ongelooflijk”, zei ze.

Ellis onthulde dat ze zojuist met Ryan Nevis een nieuw nummer heeft uitgebracht genaamd “Brand New”, dat net in Chill Nation en Trap Nation is geplaatst.

Ze merkte ook op dat haar vorige nummer “Imagination” viraal ging op Spotify. Haar volgende nummer wordt een R&B-deuntje genaamd ‘Undefined’. “Ook heb ik een EP genaamd ‘Ultrabaddie’ waar ik super enthousiast over ben,” zei ze. “Ik heb er veel zelf geproduceerd en zelf geschreven. Daar stond mijn nummer ‘Royalty’ op. Ik ben blij dat mensen het horen.”

Ellis plaatst graag video’s op TikTok en haar originele muziek. “Ik maak verzen voor andere populaire liedjes, zo begon ik mijn publiek op TikTok op te bouwen, en op die manier kreeg ik mijn eerste miljoen views en vanaf daar bouwde ik mijn fanbase op”, zei ze.

Over kunstenaar zijn in het digitale tijdperk, zei ze: “Je moet tegenwoordig zeker meerdere dingen doen. Ik vind het leuk om muziek te maken en te zingen. Je moet ook een maker van inhoud zijn en je moet online aanwezig zijn. Het digitale tijdperk geeft ons veel toegankelijkheid.”

“Het digitale tijdperk geeft mensen zeker meer toegang tot mijn muziek”, zei ze. “Dankzij internet kunnen mensen mijn muziek en mijn video’s vinden via Instagram, Spotify en TikTok.”

Haar eeuwige droomsamenwerkingskeuze in muziek is popprinses Ariana Grande. “Ik hou van Ariana en The Weeknd”, zei ze. “Republic Records is mijn droomplatenlabel.”

“Brand New” van Maria Ellis en Ryan Nevis is beschikbaar op Spotify.

Voor meer informatie over Maria Ellis, volg haar op TikTok en op Instagram.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in