Bewusteloze verdrinkende jeugd gered door TikTok-video

0
11


Kieram Litchfield, een EMT en EHBO-instructeur die TikTok Creator is geworden, gebruikt sociale media om levens te redden op zijn account @kieram.litchfield.

Kieram Litchfield, een EMT en EHBO-instructeur die TikTok Creator is geworden, gebruikt sociale media om levens te redden op zijn account @kieram.litchfield.

Deze 43 seconden durende TikTok-video gaf kijkers basisreanimatieprocedures en redde het leven van een jonge man.

Deze 43 seconden durende TikTok-video gaf kijkers basisreanimatieprocedures en redde het leven van een jonge man.

Litchfield heeft een video gemaakt over wat ouders moeten doen als hun kinderen per ongeluk hallucinogeen snoep eten op Halloween

Litchfield heeft een video gemaakt over wat ouders moeten doen als hun kinderen per ongeluk hallucinogeen snoep eten op Halloween

TikTok-maker Kieram Litchfield gebruikt zijn educatieve shorts om zwemmers te redden van verdrinking

Ik wil dat aspirant-contentmakers weten dat ze een positieve impact op de wereld kunnen hebben met behulp van sociale media en misschien zelfs levens kunnen redden.”

— Kieram Litchfield

TAMPA, FL, VS, 1 november 2022 /EINPresswire.com/ — Kieram Litchfield, een EMT en EHBO-instructeur die TikTok is geworden Creator gebruikt sociale media om levens te redden op zijn account @kieram.litchfield.

Litchfield legt uit: “Uit ervaring uit het verleden weet ik dat het aantal verdrinkingen rond 4 juli en de hele zomer het hoogst is, dus ik heb video’s gemaakt in de hoop het publiek te informeren.” Deze video van 43 seconden gaf kijkers basisreanimatieprocedures en redde daardoor het leven van een jonge man.

“Ik zwom in het zwembad, de voet van mijn vriend zat vast aan een van de touwboeien… hij was bewusteloos”, merkte een kijker op bij een van Litchfield’s EHBO-video’s.

“Gelukkig heb ik zoveel van de les van je geleerd en dus deed ik de 2 beademingen en 30 compressies, en ik bracht hem weer tot leven”, eindigde de kijker.

Kieram Litchfield, een EHBO-instructeur in Tampa, FL publiceert sinds maart 2022 eigenzinnige EHBO-video’s op TikTok en Instagram en heeft miljoenen mensen bereikt met zijn boodschap. Van video’s over het maken van een rugzakschild voor openbare scholieren tot video’s over de voorbereiding op orkaan Ian. De afgelopen week lag zijn focus op wat ouders moeten doen als hun kinderen per ongeluk hallucinogeen snoep of andere ongeschikte edibles eten.

Tussen maart en mei 2022 ging Litchfield van 1000 naar 2 miljoen volgers op TikTok, waarmee hij het snelst groeiende TikTok-account voor Q1 was. Sindsdien zijn zijn EHBO-video’s op Instagram en TikTok samen meer dan 100 miljoen keer bekeken, waardoor hij een leider in de ruimte is en miljoenen heeft laten kennismaken met het belang van het leren van eerste hulp.

“Als je denkt aan populaire inhoud op sociale media, denk je aan gekke komische sketches, gênante dansen of rare uitdagingen, niet aan eerstehulplessen.”, vervolgde hij.

“Sommige mensen maken verbazingwekkend nuttige video’s op sociale media, maar ze krijgen geen aandacht. Bijna een jaar lang werden mijn eigen EHBO-video’s slechts enkele tientallen keren bekeken en het was erg ontmoedigend, waardoor ik het vaak opgaf. Het probleem was: de filmpjes waren saai, en dat is een doodvonnis voor sociale media.”

Litchfield, ook een ervaren internetmarketeer, besloot een andere benadering te kiezen met zijn video’s door serieuze onderwerpen als letsel en dood te nemen en donkere humor of verwijzingen naar popcultuur toe te voegen, zoals: “Wat te doen als Amber Heard je hoofd stoot met een koekenpan” of “Hoe maak je een hazmat-pak in het geval van een nucleaire aanval”. Praktische EHBO-adviezen met een dosis humor. Litchfield’s slogan is “volg mij als je wilt leven” en het publiek vindt het geweldig.

“Nuttige, gezonde of levensreddende inhoud kan ook viraal gaan op sociale media, het moet alleen correct worden verpakt. Met andere woorden, sociale media kunnen voorgoed worden gebruikt, je moet alleen marketing begrijpen, om de inhoud stimulerend te maken voor de massa. Als het flopt, betekent dat niet dat het de mensheid niets kan schelen, het betekent alleen dat je je boodschap anders moet communiceren”, vervolgde Litchfield.

“Ik wil dat aspirant-contentmakers weten dat ze een positieve impact op de wereld kunnen hebben met behulp van sociale media en misschien zelfs levens kunnen redden.”

Om te leren hoe je levens kunt redden en overlevingstips kunt krijgen, volg Kieram Litchfield… als je wilt leven:
https://www.instagram.com/kieram.litchfield/
https://www.tiktok.com/@kieram.litchfield
https://www.youtube.com/embed/zbvwe46Zg1s

Erica Rodgers
EMR PR
mail ons hier
Bezoek ons ​​op sociale media:
LinkedIn
AnderLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in