Bevestig niet gedachteloos de identiteit van kinderen op basis van TikTok-video’s

0
12


Een groeiend aantal tieners en kinderen diagnosticeert zichzelf met psychische aandoeningen op basis van wat ze op TikTok zien. Het is een serieus probleem, en sommige mensen maken het erger door de zelfdiagnoses van deze niet-artsen zomaar te accepteren.

Zoiets zou toch nooit kunnen gebeuren met transgenderisme en genderdysforie.

Volgens de New York Times, “een aantal aanbieders van geestelijke gezondheidszorg zeggen dat ze een toename zien van tieners en jonge volwassenen die zichzelf diagnosticeren met psychische aandoeningen – inclusief zeldzame aandoeningen – nadat ze meer over de aandoeningen online hebben geleerd.” Veel kinderen omarmen dan ineffectieve en ongepaste behandelingen voor hun ingebeelde problemen, en sommigen “zullen ervoor kiezen om TikTok te geloven in plaats van een therapeut.”

BEKIJK: COACH EN DOCHTER GESCHORST OVER TRANSGENDER ATLETEN LOCKER ROOM BEZORGEN

Het stuk benadrukt verder hoe gemakkelijk het voor kinderen is om zichzelf een verkeerde diagnose te stellen en hoe gemakkelijk het voor hen is om in het konijnenhol van “deskundigen op het gebied van geestelijke gezondheid” op TikTok te vallen, maar er is een opmerkelijke omissie. Nergens in het stuk wordt gender, transgenderisme of genderdysforie genoemd. Maar het is duidelijk dat de sociale besmetting die kinderen ertoe brengt zich te identificeren met zeldzame psychische stoornissen, dezelfde is die leidt tot een toename van gender-verwarde kinderen.

Er is de afgelopen jaren een toename van het aantal kinderen dat zich als transgender identificeert, ook al ontgroeien de meeste kinderen genderdysforie tegen de tijd dat ze volwassen zijn. TikTok is een beerput geworden voor giftige genderideologie, waarbij kinderen niet alleen worden overtuigd dat ze transgender zijn, maar ook “niet-binair” of “genderfluïde” en dat het belangrijk en gemakkelijk over te zetten is, waaronder het promoten van dubbele borstamputaties voor jonge meisjes. Het enige wat u hoeft te doen is “yeet the teets.”

De Keer stuk beweert dat de zilveren voering in dit fenomeen is dat “het vinden van een positieve, ondersteunende gemeenschap online krachtig kan zijn.” Maar niets verklaart de toename van transgenderisme onder kinderen beter. Op TikTok is transgenderisme een deugd, en de online gemeenschap wordt overspoeld met steun en ‘bevestiging’.

Dit is ook doorgebloed in het schoolbeleid. Is het een verrassing dat kinderen ervoor kiezen om zich als transgender te identificeren als er zoveel sociale prikkels zijn om dit te doen?

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN VAN DE WASHINGTON EXAMINER

Sociale media hebben veel problemen (en TikTok is de ergste van allemaal), maar deze is helemaal niet verrassend. Kinderen zijn beïnvloedbaar, vooral na meer dan twee jaar van sociaal isolement, angst, depressie en schoolvergrendelingen. Kinderen die zichzelf diagnosticeren met psychische aandoeningen verdienen steun en begrip, geen hersenloze ‘bevestiging’, zoals de Keer stuk illustreert.

Hetzelfde geldt voor kinderen die besluiten transgender te zijn.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in