Beveiligingsinbreuk Monty Gator Cosplay is een TikTok-sensatie

0
84


een meesterlijke Vijf nachten bij Freddy’s cosplay transformeert een getalenteerde fan in de animatronic Glamrock-dreiging Monty Gator. De survival-horrorfranchise heeft een kleurrijke line-up van moordende wezens, zoals Bonnie, Chica, Foxy en de titulaire Freddy Fazbear, die de speler met extreem enthousiasme achtervolgen. Vijf nachten bij Freddy’s introduceerde Monty Gator in de free-roam aflevering van vorig jaar Beveiligingsinbreuken het krokodilachtige wezen liet duidelijk een sterke indruk achter op de fanbase.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Het uitgebreide rooster van Vijf nachten bij Freddy’s animatronics is een groot deel van de aantrekkingskracht van de franchise, en deze reeks gewelddadige schurken is sinds het begin van de serie langzaam gegroeid. Hoewel de serie begon als een klein indieproject, in zijn eentje ontwikkeld door Scott Cawthon, is het sindsdien uitgegroeid tot een enorme multimediafranchise. Vijf nachten bij Freddy’s merchandise is productief geworden en het gruwelijke verhaal en de overlevering van de serie is ook uitgewerkt in spin-offspellen en romans. Fans hebben hun liefde voor de serie en de bloeddorstige mascottes laten zien door middel van Vijf nachten bij Freddy’s cosplay, waarbij één speler zichzelf met succes transformeert in de vriendelijke robot Glamrock Freddy.


Gerelateerd: FNAF Fan’s personage-cosplays zien er precies uit zoals de film zou moeten

Nu heeft TikTok-gebruiker en getalenteerde cosplayer theroligore zichzelf omgevormd tot Vijf nachten bij Freddy’s: beveiligingsinbreuk karakter Montgomery Gator. Monty is de bassist van de Glamrock Animatronics-band en is een extreem wrede vijand die de speler aanvalt wanneer hij ze ziet. De door theroligore geassembleerde cosplay is buitengewoon indrukwekkend, met prothetische make-upmaterialen en meesterlijke schilderingen die de reptielenrobot tot in schokkend detail tot leven brengen. Monty’s oranje hanenkam en stervormige zonnebril zijn zelfs inbegrepen, waardoor de Vijf nachten bij Freddy’s cosplay een echte rockhit die fans zeker zal schrikken.


De Monty Gator-cosplay gemaakt door theroligore is ongelooflijk indrukwekkend, en FNAF: Beveiligingsinbreuk Freddy en Bonnie-cosplays vormen een perfecte bijpassende set. De twee fancreaties, gedeeld via Instagram, gebruiken uitgebreide make-up en kostuums om nog twee leden van de Glamrock Animatronics-band uit te werken. Zanger Glamrock Freddy komt tot leven met zijn kenmerkende hoed en oranje haar, terwijl de mysterieuze Glamrock Bonnie is gemaakt met paarse konijnenoren en gekleurde contactlenzen. Gecombineerd met theroligore’s Monty Gator-cosplay, zouden deze drie fans de perfecte Glamrock-band kunnen vormen.

Vijf nachten bij Freddy’s heeft vele eerbetoon en creaties van fans geïnspireerd, maar theroligore heeft een extra stap gezet met hun adembenemende Monty Gator-cosplay. De transformatie vereist uitgebreid make-up- en prothesewerk, maar het resultaat is een echt authentieke recreatie van de in-game alligator. Vijf nachten bij Freddy’s: beveiligingsinbreuk introduceerde het gewelddadige wezen, en nu is Monty geïntroduceerd in de echte wereld.


Vijf nachten bij Freddy’s: beveiligingsinbreuk is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, pc en Google Stadia.

Bron: theroligore/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in