Bestuurders uit Florida worden geroosterd op TikTok en alles wat gezegd is, is zo waar, zoals verteld door One

0
110


Dit Opinie-artikel maakt deel uit van een serie van Narcity Media. De geuite meningen zijn die van de auteur en komen niet noodzakelijk overeen met de mening van Narcity Media.

Florida heeft een unieke reputatie, en een lopende grap die rond TikTok dwarrelt, is hoe de wegen niets anders dan vermakelijk zijn. Bij sommige chauffeurs vraag je je af hoe ze hun rijbewijs hebben gehaald.

Ik heb mijn hele leven in de Sunshine State gewoond en rijd al meer dan 10 jaar rond, dus ik heb behoorlijk wat ervaring met mijn navigatievaardigheden… zelfs als ik hier ook heb geleerd hoe ik een motorvoertuig moet besturen.

Ik heb een aantal files gezien en hoe sommige mensen de verkeersregels in feite negeren. Dus toen ik ‘Florida Driver TikTok’ tegenkwam, wist ik dat er hilarisch en herkenbaar materiaal zou zijn van wat de lokale bevolking dagelijks ziet.

Knipperlichten bestaan ​​niet…

…Nou, dat doen ze. Veel Floridians gebruiken ze gewoon niet vaak. Als een local, is het alsof zodra je die oogklep opzet, de persoon naast je het gevoel krijgt dat ze te langzaam voor je gaan, dus ze versnellen altijd. Nu is het een wedstrijd om naar de volgende baan te komen.

Veel mensen op de weg geven het gewoon wat afstand en gaan erheen. Hoewel het juridisch niet correct is, heb ik het zo vaak zien gebeuren.

Om de wettigheid van een bocht te bewijzen, kun je zien dat het een wet is om je oogklep te gebruiken:

“Niemand mag een voertuig van een directe koers afslaan of naar rechts of links gaan op een snelweg, tenzij en totdat een dergelijke beweging met redelijke veiligheid kan worden gemaakt, en dan alleen na het geven van een passend signaal op de hieronder aangegeven manier, in het geval dat een ander voertuig kan worden beïnvloed door de beweging.”

@omgitswicks

Dit is waarom #floridians geen oogkleppen gebruiken #florida #onlyinflorida #omgitswicks #floridadriving #floridabelike

Geel betekent versnellen…

…Nou, nogmaals, niet echt. Het betekent vertragen, maar zoveel Floridians zien het als een verlengd groen licht. Mensen rijden altijd door dat gele licht, wat gevaarlijk kan zijn op grote kruispunten.

In mijn persoonlijke ervaring heb ik mensen er doorheen zien razen alsof geel vertaald wordt met “het pedaal op de medaille zetten”.

De website van de staat Florida leest wanneer het geel is om “te stoppen als je kunt. Het licht zal binnenkort op rood staan.”

Snelheidslimieten zijn relatief.

Het wordt dus sterk aangeraden om je aan de snelheidslimiet te houden, anders krijg je een snelheidsboete, maar in zoveel video’s op de sociale media-app heb ik gezien dat anderen geloven dat dit waar is.

Een vrouw zei dat ze merkte dat ze te hard reed, langzamer ging rijden en toen een agent haar rechts voorbij zag rijden.

@svetuh

🌴3🌴 #fyp #foryou #4u #florida #floridacheck #floridathings #driving

De video won 186,2K en commentatoren sloegen op hun toetsenbord en antwoordden dat het zo waar was. Sommigen wezen zelfs op specifieke gebieden, zoals Zuid-Florida.

“De hoeveelheid feiten in deze video zweer ik, ik haat het hiereeee”, schreef een kijker.

Volgens de Florida Driver Association zijn snelheidslimieten eigenlijk relatief, alleen niet op de manier waarop veel Floridians het begrijpen. De limiet op de verkeersborden komt in aanmerking voor de hoogste snelheid die veilig is om in goede omstandigheden te rijden. Het is daarom wettelijk niet toegestaan ​​om sneller te gaan dan het aangegeven aantal.

Het keren van rijstroken/inhaalstroken zijn twijfelachtig.

Het is een algemene regel op de weg dat linkerrijstroken passerende rijstroken zijn, en als u soepeler wilt rijden, blijft u in de rechterrijstrook. De Florida Driver’s Association beschrijft zelfs met foto’s de juiste manier om te passeren als er een inhaalstrook is.

In Florida heb ik gezien dat automobilisten de linkerrijstrook gebruiken als een snelle rijstrook, niet per se om in te halen.

Eén TikTok, dat 1,2 miljoen views kreeg, toont twee auto’s die totaal van de weg zijn om langs te komen. Sterker nog, ze zaten niet eens in een rijstrook. Ze maakten hun eigen regels en draaiden hun wiel recht op het gras af.

@omgitswicks

#onlyinflorida #florida #floridian #floridadriving #i4 #omgitswicks #thatsonflorida

Ik heb mensen die in de staat wonen grappen horen maken: “Als we niet fuseren, crashen we”, voor degenen die op en afritten van snelwegen komen. Ik moedig niemand aan om zich aan deze theorie te houden.

Hoewel de inhoud over het verkeer grappig is, is het belangrijk dat u de juiste verkeersregels en -procedures volgt om veilig te zijn en conflicten te vermijden.

… Veel succes op uw woon-werkverkeer.

De omslagafbeelding van dit artikel is alleen voor illustratieve doeleinden gebruikt.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in