Beste Tiktok-cryptocurrency 2022

0
46


De nieuwe generaties crypto-investeerders kijken zeker naar het brede plaatje en gebruiken alle middelen om meer te weten te komen over de cryptomarkt, maar ook om anderen te onderwijzen en de kennis te delen. TikTok is wereldwijd enorm populair, en naast het als een vorm van entertainment terwijl je in de rij wacht of gewoon thuis ontspant, is er nu nog een ander gebruik voor: het vinden van de beste cryptocurrency om te kopen. De laatste tijd willen beleggers die de strategie hebben gevonden die vruchten afwerpt, de tips die ze hebben geleerd delen of gewoon het nieuws delen. Hier is de beste TikTok-cryptocurrency volgens de trending op TikTok!

Top 6 cryptocurrency gezien op TikTok
Tiktokers hebben een nieuwe manier gevonden om slechts één minuut zo veel mogelijk te gebruiken. Wanneer je begint te luisteren naar de TiK ToK-video, krijg je de meeste informatie in een zeer korte tijd. De mensen die deze video’s maken, zijn meestal degenen die alles hebben geprobeerd wat ze konden en hun kennis hebben gebruikt om te zijn waar ze nu zijn. In de meeste gevallen hebben deze mensen hun investering al verhoogd en nu willen ze een gemeenschap opbouwen van mensen die dezelfde ideeën delen, maar bereid zijn om te verkennen wat er is. Hier zijn zes cryptocurrency te zien op TikTok:
1. Tamadoge
2. Vecht tegen oneindigheid
3. Geluksblok
4. DeFi-munt
5. Ethereum
6. Bitcoin
Blijf lezen om meer te weten te komen over elk van deze munten. Laten we beginnen!
>>>Koop nu de beste cryptocurrency <<<

1. Tamadoge
Tamadoge is de meme-munt die tegenwoordig trending is op TikTok. Momenteel is er een bètaverkoop en alle geïnteresseerde beleggers kunnen deze kopen door de kaart te gebruiken of Eth of USDT te gebruiken die al in hun portemonnee zit. Er is een transparante teller op de officiële site die laat zien dat er voorlopig 3.100 USDT is opgehaald van het totaal van 10.000.000. Aangezien er de laatste tijd veel tapijttrekkingen zijn geweest, is het belangrijk om te zeggen dat Tamadoge volledig is gecontroleerd door Solid Proof, wat betekent dat het volledig veilig is. Bovendien is het ook geverifieerd door Coinsniper, wat de volledige beveiliging van dit project garandeert.
De reden waarom Tamadoge zo populair is, is vanwege het nut ervan in de Tamaverse. De spelers die dit zeer interessante spel willen gaan spelen, moeten proberen zoveel mogelijk punten te krijgen tijdens het spel, tegen andere spelers te vechten en ook hun huisdier (Tamadoge) in leven te houden. Als je niet goed voor je huisdier zorgt, wordt het Tamaghost. Het plan is om in totaal 2 miljard van deze munten beschikbaar te hebben. Tijdens de eerste fase zullen er 1 miljard in omloop zijn, terwijl de rest wordt gereserveerd voor toekomstige fasen. Dat gezegd hebbende, is dit misschien het perfecte moment om te investeren, aangezien is aangekondigd dat de prijs over iets meer dan een maand met 25% zal stijgen!
>>>Koop Tamadoge Nu <<<

2. Vecht tegen oneindigheid
Battle Infinity is het nieuwe spelplatform waar spelers die enthousiast zijn over sport, kunnen kiezen wat ze leuk vinden, en het is gebaseerd op het play2earn-principe. De games die op dit gameplatform te vinden zijn, zijn geïntegreerd in de Metaverse-wereld van dit interessante ecosysteem. Het feit dat de spelers met elkaar kunnen communiceren en de ruimte kunnen verkennen zoals ze willen, is best spannend. Gamen was nog nooit zo boeiend en het lijkt erop dat deze periode zeer vruchtbaar is geweest. Battle Infinity kenmerkt zich als de opvolger van Axie Infinity, maar ook Decentraland en Sandbox. Het is volledig KYC’d op Coinsniper, wat een vorm van garantie is voor alle toekomstige investeerders. De oorspronkelijke munt van Battle Infinity heet $IBAT, en dankzij het nut ervan is het nu behoorlijk gewild.
Slechts een paar dagen geleden werd de soft cap verhoogd, wat veel zegt over het potentieel en de populariteit die het geniet onder de mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrencies, dus $IBAT is zeker een cryptocurrency die op TikTok wordt gezien. Battle Infinity-tokens kunnen rechtstreeks op het platform worden gekocht op de uitwisseling genaamd Battle Swap. Het is geïntegreerd in het platform en samen met andere elementen maakt het een zeer interessante munt om te investeren. Tijdens de voorverkoopfase zijn er slechts 28% van de munten beschikbaar, en nu investeren kan een verstandige zet zijn.
>>>Koop Battle Infinity nu <<<

3. Geluksblok

Lucky Block is een wereldwijd wedstrijdplatform. De oorspronkelijke munt heet LBLOCK, en het is een cryptocurrency trending op TikTok, vooral vanwege de deelname aan prijswedstrijden via NFT-collecties. Het is genoteerd op de gecentraliseerde beurs genaamd Lbank. Deze collecties worden voor elke prijs geslagen en nadat de NFT-competitie is gelanceerd, zullen er veel prijzen zijn om naar uit te kijken. De tickets die kunnen worden gekocht, kosten slechts $ 1 en iedereen die ze wil kopen, moet weten dat het minimumbedrag wanneer u op zoek bent om te kopen vijf is. Het is belangrijk om te vermelden dat elke persoon die LBLOCK bezit met een totale waarde van $500, het recht heeft om één gratis ticket te claimen voordat de jackpot-trekking plaatsvindt.
Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat er elke week een NFT-trekking is die op vrijdag plaatsvindt, en dat het een kans is om verschillende prijzen te winnen, inclusief dagelijkse beloningen voor elke Lucky Block NFT-houder. Een van de interessante prijzen is zeker om tot $ 50k betaald te krijgen in LBLOCK. De winnaars worden willekeurig gekozen, wat bijdraagt ​​aan de algemene indruk die we hebben over Lucky Block.
>>>Krijg hier Lucky Block <<<

4. DeFi-munt

Als we het hebben over de beste TikTok-cryptocurrency, dan is de DeFi-munt een van de munten die ook op onze lijst zou moeten staan. De waarde van de DeFi-munt (DEFC) stijgt en het is een van de redenen waarom het aan populariteit wint op TikTok. DEFC is de oorspronkelijke munt van DeFi Swap, een gedecentraliseerde uitwisseling. Het kwam vorig jaar mei op de markt en laat nu al significante resultaten zien. De nieuwe investeerders kiezen er graag voor omdat de houders van de munt de kans krijgen om te genieten van een vast inkomen. De waarde van de DeFi-sector werd in de eerste drie maanden van dit jaar vastgezet op 200 miljard dollar, wat betekent dat er veel meer is om naar uit te kijken als het gaat om zowel DeFi Swap als DEFC. Als je dit in gedachten hebt, is het geen wonder dat DEFC de cryptocurrency is die vaak op TikTok wordt gezien. Dit is het juiste moment om te investeren terwijl de prijs lager is dan normaal.

5. Ethereum

De lijst met beste TikTok-cryptocurrency kan niet zonder Ethereum. De oorspronkelijke munt van Ethereum wordt ETH of Ether genoemd en de waarde ervan is onlangs gedaald tijdens de crypto-crash. De meeste experts zijn van mening dat de waarde ervan zeer binnenkort zal stijgen, wat betekent dat het op geen enkele manier moet worden weggepoetst bij het nadenken over investeringen. Het is zo populair, deels omdat Ethereum een ​​heel netwerk is dat wordt aangedreven door ETH, en het is een van de cryptocurrencies die het meest wordt gewaardeerd onder crypto-enthousiastelingen. Het is sinds 2015 op de markt aanwezig, wat betekent dat het een blijvertje is, ongeacht wat voor soort veranderingen er op de markt plaatsvinden.
Ondanks het feit dat het een aantal behoorlijk rotsachtige periodes heeft doorgemaakt, onderscheidt het nut van ETH het van andere munten die zijn gekomen en gegaan. Er zijn enkele optimistische voorspellingen dat de waarde dit jaar snel zal stijgen tot $ 4.000, wat misschien een beetje moeilijk te bereiken is, maar het is ook niet onmogelijk. Deze kans grijpen is zeker de moeite waard om over na te denken, en het is de reden waarom het een cryptocurrency trending is op TikTok.

6. Bitcoin

Een cryptocurrency die nauwelijks enige introductie behoeft, is zeker Bitcoin. Het lijdt geen twijfel dat dit jaar tot nu toe niet gemakkelijk was, maar het is zeker niet verstandig om Bitcoin over te slaan als je denkt aan beleggen. We hebben allerlei cijfers gezien als het gaat om de waarde ervan, en de recente hit die de cryptomarkt heeft opgelopen, heeft de prijs van Bitcoin aanzienlijk verlaagd. Het is nu iets meer dan $ 22.000, en iedereen die wil investeren, moet het doen voordat de prijs weer begint te stijgen. Het lijkt erop dat wanneer Bitcoin zijn waarde hoog houdt, de andere cryptocurrencies ook stabiel zijn. Dat is niet zo vreemd, aangezien Bitcoin de basis heeft gelegd voor alle andere cryptocurrencies die we nu hebben.

De investeerders met Bitcoin in hun portemonnee merkten zeker dat hun hart een slag oversloeg toen de waarde zakte van $ 69.000 en onder de $ 20.000 kwam, maar dat duurde maar een korte tijd. De optimistischen die het glas altijd als halfvol beschouwen, zien het meteen als een kans om meer te investeren voordat de prijs weer omhoog gaat. Dit kan de belangrijkste reden zijn waarom Bitcoin de cryptocurrency trending is op TikTok en waarom je zou moeten overwegen om er nu in te investeren.

Conclusie

We hopen dat de beste TikTok cryptocurrency-lijst een goede gids zal zijn voor elke belegger die twijfelt over de toekomstige stappen met betrekking tot de investeringen. TikTok is echt een goede informatiebron en het kan heel leuk zijn, vooral omdat de gebruikers hun volgers willen informeren en hun tijd verstandig willen gebruiken en de tijd willen verpakken met alle waardevolle informatie die in een kort videoformaat kan worden gezegd . TikTok-video’s bekijken en vermaakt worden terwijl je ook leert over de cryptomarkt en de munten waarin je geïnteresseerd bent, kan de beste manier zijn om je tijd in te vullen als je meer wilt weten, maar je wilt er niet te veel tijd aan besteden het. Met de eerder genoemde zes cryptocurrency die op TikTok te zien is, zou het kiezen van een niet al te moeilijk moeten zijn. We zijn er zeker van dat onze gids u zal helpen uw weg gemakkelijker te vinden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in