Beroemde North Carolina Bakery, Dewey’s kondigt samenwerking aan met Hometown TikTok Star en Rising Country Musician, Cooper Alan

0
75


Influencer-talent helpt de nationale distributie van Dewey’s buitengewoon dunne en opmerkelijk smaakvolle koekjes te laten groeien

WINSTON-SALEM, NC, 13 sept. 2022 /PRNewswire/ — Tegenwoordig is Dewey’s Bakery, een premium, clean-label koekjesfabrikant met wortels in Winston-Salem, Noord-Carolinais verheugd een samenwerking aan te kondigen met TikTok-ster en opkomende countrymuzikant, Cooper Alan. Om de aantrekkingskracht van Dewey op de nationale detailhandel te vergroten, werkt Alan samen met Dewey’s om zijn buitengewoon dunne en opmerkelijk smaakvolle koekjesportfolio onder de aandacht te brengen, dat zich snel uitbreidt naar retailers in het hele land.

De samenwerking gaat van start naast een #DEWEYSDUET social media campagne die grotendeels is geïnspireerd door Alan’s geboorteplaats wortels die opgroeien in Winston-Salem, op nog geen drie kilometer van de historische bakkerij. Sinds 1930 is Dewey’s een geliefd lokaal bakkerijmerk dat heerlijke, unieke en hoogwaardige zoete en hartige lekkernijen maakt die de zuidelijke smaken en tradities weerspiegelen.

“Opgroeien in Winston-SalemDewey’s Bakery stond altijd centraal in onze gemeenschap,” zei Cooper Alan, rijzende countrymuziekster. “Ik herinner me dat ik naar de bakkerij in Thruway Shopping Centre ging om hun heerlijke taarten en koekjes met mijn familie op te halen voor elke speciale gelegenheid, van verjaardagen tot diploma-uitreikingen en meer. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel deze kleine bakkerij is gegroeid sinds mijn kindertijd. Het is nog spannender om nu Dewey’s en zijn koekjes op een nationaal podium te vertegenwoordigen en een beetje van mijn jeugd met het land te kunnen delen.”

Dewey’s bouwt voort op zijn regionale erfgoed en geliefde klantenbestand in de Carolinas met Cooper in de hoop een nieuwe fanbase te inspireren, te beginnen met het publiek op sociale media, om de duet-functionaliteit op platforms zoals TikTok te gebruiken. Als de meester van mashup-deuntjes en onverwachte riffs, moedigt Cooper fans aan om een ​​duet te doen met een origineel ‘Dewey’s sound’ terwijl ze smullen van Dewey’s portfolio van koekjes met verrassend grote smaken. Dit omvat klassiekers zoals Meyer CitroenTriple Ginger en Brownie Crisp met een knipoog naar nieuwe toevoegingen zoals Peanut Butter.

“Toen we besloten welke richting we op wilden met Dewey’s, en wie we deel wilden uitmaken van onze reis, was Cooper een voor de hand liggende keuze”, zei hij. Ellen Howse, CMO van Dewey’s Bakery. “Terwijl we werken om het merk uit te breiden en de massa aan te spreken, wisten we dat Cooper het perfecte kanaal zou zijn om dit te doen. Cooper vertegenwoordigt een geboorteplaats Winston-Salem charme met zijn ongelooflijke muzikale talent en persoonlijke liefde voor Dewey’s cookies.”

In aanvulling op Cooper Alan, werkt Dewey’s met een unieke set micro-creators om de duetfunctie te benutten, te experimenteren met Cooper’s originele remix en hun eigen creatieve vrijheden te nemen terwijl ze Dewey’s cookies proeven. Dewey’s is trots op het gebruik van echte, schone ingrediënten die zijn geïnspireerd op het 90-jarige erfgoed, en de micro-makers maken gebruik van hun culinaire bekwaamheid en divers publiek om te genieten van Dewey’s tijdens seizoensgebonden topmaaltijden.

De #DEWEYSDUET campagne wordt deze maand gelanceerd op sociale media in lijn met de uitgebreide landelijke distributie van Dewey en zal de rest van het jaar worden geactiveerd met behulp van betaalde versterking, organische UGC en verdiende media.

Ga voor meer informatie over Dewey’s naar: https://deweys.com of volg @deweysbakery op Instagram en verder TikTok met de hashtag #DeweysDuet.

Over
Bakkerij Dewey:

Sinds 1930 is Dewey’s een geliefd lokaal bakkerijmerk in Winston-Salem, Noord-Carolina, het creëren van heerlijke, unieke en hoogwaardige zoete en hartige lekkernijen die de zuidelijke smaken en tradities weerspiegelen. In 2006, Scott Livengood, voormalig voorzitter en Chief Executive Officer van Krispy Kreme, nam Dewey’s Bakery over en ontwikkelde de unieke capaciteiten van het bedrijf verder, waardoor het bedrijf groeide via meerdere kanalen, waaronder Dewey’s merkkoekjes, eigen bakkerijen, e-commerce en contractproductie. In 2020, investeringsfinanciering van Livengood, Eurazeo en nieuw benoemde Chief Executive Officer, Mike Senackerizette Dewey’s groeitraject voor product- en distributie-uitbreiding voort.

Over
Cooper Alan:

Als er één countryartiest is die het TikTok-lanceringsplatform tot sterrendom heeft weten te brengen, dan is het ongetwijfeld de country-crooner met een diepe stem, Cooper Alan. Aan het begin van de quarantaine had Alan 3.000 volgers op al zijn sociale-mediaplatforms. Dankzij zijn social media strategie, talent en charisma heeft Alan meer dan 10 miljoen social media volgers verzameld (7,4 miljoen van hen op Tik Tok). Hij heeft dat succes omgezet in meer dan 100 miljoen streams op nummers als ‘New Normal’, ‘Tough Ones’ en ‘First Rodeo’. Zo snel als hij kon, ging Alan op pad en is momenteel bezig met een zeer succesvolle headline-tour waarbij de meeste shows zijn uitverkocht, wat bewijst dat TikTok-faam zich kan vertalen in echte fans en hardcore kaartverkoop. Oorspronkelijk van Winston-Salem, NC, bracht Cooper zijn middelbare school- en universiteitsjaren door met het spelen van bars, universiteitscampussen en Honky Tonks overal in de Carolinas. Hij en zijn band werden de “go to” voor geweldige muziek en een energieke avondvullende uitvoering. Na zijn afstuderen aan UNC Chapel HillCooper verhuisde naar Nashville waar hij het ongelooflijke geluk had een hit songwriter/producer te ontmoeten Victoria Shaw die hem ter plekke een uitgeversdeal ondertekende. Eerder dit jaar kondigde Cooper, een onafhankelijke artiest, zijn eigen Cooped Up Records aan, gevormd samen met Shaw, om zijn muziek te ondersteunen. Cooper’s bekwaamheid en charme op sociale media zal hem zeker verder naar het landelijke sterrendom stuwen. www.Cooperalan.com

Media contact:
De deur – een ideeënhuis
[email protected]

BRON Dewey’s BakeryLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in