Bella Hadid doet een TikTok Fashion Challenge; Bewijst dat ze alles er goed uit laat zien

0
61


Normaal gesproken zouden we allemaal in een oogwenk stijladvies van Bella Hadid aannemen. Dus, heads-up: misschien wil je twee keer nadenken over het volgen van haar voorbeeld in wat je op je eerste schooldag moet dragen. Donderdag gaf het 25-jarige model samen met fotograaf Tyrell Hampton een poging om TikTok-gebruiker Morgan Presley terug naar school te kleden. In het begin is Hadid gekleed in een witte tanktop, een enorme zwarte basketbalshort en witte sokken. Ze gaat dan verder met de velen die Presley’s instructies hebben opgevolgd en zet ze op hun kop. Wanneer de vertelling haar en Hampton oproept om een ​​”passende” korte broek te passen, doet Hadid precies dat – maar zonder de extreem grote broeken uit te trekken die ze al aan heeft.

“Persoonlijk draag ik mijn blazers graag om mijn taille te accentueren”, zegt Presley – een beweging die zo vreemd is dat ze geen twijfel heeft over de grap. Maar zoals het geval is met de hakken die Hadid uiteindelijk aantrekt zonder haar witte sokken uit te trekken, is het er eigenlijk een die Hadid heeft getrokken toen hij niet opstond voor capriolen op TikTok. Het zou ons zelfs niet verbazen als we Hadid het eindresultaat op straat zouden zien dragen. De commentatoren zijn het erover eens: vrijwel iedereen heeft gereageerd met iets in de trant van “deze look bewijst dat Bella alles er goed uit kan laten zien.”

Met dank aan @tyrellhampton2

Als je het gevoel hebt dat je niet zo succesvol zult zijn als Hadid in het aantrekken van zo’n look, zijn er tal van andere gevallen waarin ze inspiratie heeft opgediend voor wat te dragen als je weer aan het studeren bent. En als er iets is waar je niet fout mee kunt gaan, dan is het wel een van haar absolute essentials: een grote broek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in