Belife draadloze stofzuiger, een Dyson-dupe, krijgt lovende recensies op TikTok

0
93


Deze virale draadloze stofzuiger is nu te koop op Amazon!

Deze virale draadloze stofzuiger is nu te koop op Amazon!

Amazone

Dyson-stofzuigers zijn de ambitieuze apparaten van de legende, maar als je niet het equivalent van een vliegticket voor een welverdiende vakantie wilt laten vallen op iets dat het vuil opzuigt, nou, dan zal niemand je de schuld geven. Gelukkig zijn er een paar dupes die het slanke profiel en de schoonmaakmogelijkheden van Dyson nabootsen, en op dit moment is er een te koop voor een veel portemonneevriendelijkere $ 150.

Belife draadloze stofzuiger


Op dit moment kun je de draadloze stofzuiger van Belfie kopen voor $ 169,99 in plaats van de gebruikelijke $ 229 – en dan kun je nog eens $ 20 korting krijgen als je de coupon op de pagina knipt. Het vacuüm biedt tot 50 minuten gebruiksduur in de economische modus, 35 minuten op standaard en 20 minuten op sterk (meer dan genoeg om vergelijkbare Dyson-modellen te evenaren, zo niet te overtreffen), en je krijgt meerdere opzetborstels die helpen bij het aanpakken een groot aantal banen. Een LED-display geeft de Belfie een aantal hi-tech referenties, die je vertellen op welk zuigniveau je stofzuigt en of er een blokkade in een van de bijlagen zit.

Klanten geven de stofzuiger hoge cijfers vanwege het lichte gewicht, de bestuurbaarheid en het vermogen om hardhouten vloeren op te ruimen zonder ze aan stukken te krassen. Het is niet alleen gemaakt voor de oppervlakken waarop we lopen, maar heeft ook geweldige hulpstukken voor de boekenplank, gordijnen, ramen, kasten en meer.

Koop deze handige helper voor slechts ongeveer $ 150 terwijl hij nu te koop is bij Amazon – en zorg ervoor dat je je ook aanmeldt voor een Prime-lidmaatschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in