Bekijk DNCE Cover Hilary Duff’s ‘Come Clean’ in TikTok-video

0
82


DNC hebben afgeleverd TikTok Hoes van Hilary Duff’s midden jaren 2000 hit “Come Clean.” Frontman Joe Jonas behandelt de teksten van Duff, terwijl drummer Jack Lawless een lege Kleenex-box gebruikt voor percussie.

DNCE heeft een aantal TikTok-covers gemaakt, waaronder versies van Harry Styles’ ‘As It Was’ en JoJo’s ‘Too Little Too Late’, plus Paramore’s ‘The Only Exception’ en Billy Joel’s ‘Vienna’.

De band was de laatste tijd een vreugdevolle verrassing voor fans, nadat ze in mei “Move” uitbrachten, het eerste stuk nieuw materiaal van de groep in vier jaar.

De groep liet doorschemeren dat er een comeback in het verschiet lag toen het verscheen op Kygo’s onstuimige knaller “Dancing Feet”. Het heeft al geholpen dat nummer naar meer dan 38 miljoen Spotify-streams en meer dan zes miljoen YouTube-weergaven van de muziekvideo te stuwen.

“‘Move’ is het nummer dat me ervan overtuigde dat DNCE meer muziek op de wereld kon brengen”, zegt Jonas over het nummer. “Ik schreef het samen met mijn vriend Ryan Tedder voor de lol en wist meteen dat het iets speciaals was en dat ik de DNCE-behandeling nodig had! We kunnen niet wachten tot iedereen het hoort en live uitvoert.”

Ook Hilary Duff is geen onbekende in TikTok-vitaliteit. Vorig jaar maakte ze haar choreografie “With Love” opnieuw in een video, nadat de bijna 14-jarige dansroutine op TikTok ontplofte.

Duff’s choreografie uit 2007 van The Tonight Show met Jay Leno en de VANDAAG show dook weer op op TikTok nadat maker Devin Santiago vorige maand een video van zichzelf plaatste die meedanste met de uitvoering.

“Hier GOOOOOOOO!” Duff ondertitelde haar video, die ze naaide met Santiago’s oktoberpost. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 2007, op haar album uit 2007 Waardigheid. “With Love” piekte op nummer 24 op de Hot 100 en tot nummer 1 op de Amerikaanse Hot Dance Club Play.

Begin 2020 keerde Duff terug met nieuwe muziek, die samen met producer RAC en haar man Matthew Koma “Never Let You Go” van Third Eye Blind coverde. Het was niet alleen het eerste nummer van het stel samen, maar het was ook het eerste nieuwe nummer van Duff in bijna vier jaar.

Koop of stream ‘Verplaatsen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in