Bekijk de interessante autocollectie en nettowaarde van TikTok Star Khaby Lame

0
182


Khaby Lame, de rijzende TikTok-ster en een Instagram-beroemdheid, werd snel beroemd dankzij zijn eenvoudige maar grappige video’s op deze sociale-mediaplatforms. Zijn inhoud bestaat voornamelijk uit spot en sarcasme en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld bekeken.

Hij maakt grapjes over hoe mensen het dagelijks leven onnodig ingewikkeld maken en hoe er voor elke simpele oplossing is. Wat echter het meest overtuigende en nogal uniek aspect van Khaby Lame’s video’s is, is dat ze, behalve dat ze slechts enkele seconden lang zijn, niet uit gesproken woorden bestaan. Desondanks slaagt hij er altijd in om zijn kijkers aan het lachen te maken door grappige en vermakelijke inhoud te leveren.

Momenteel heeft Khaby Lame meer dan 143 miljoen volgers op TikTok, een populair social media platform. Dit cijfer maakt hem de meest gevolgde maker van inhoud op deze app. Niet alleen dit, maar hij heeft ook een enorme aanhang op Instagram, die momenteel op 78,6 miljoen staat.

Gerelateerd: Hier is de nettowaarde van 21 Savage en de totale kosten van zijn autocollectie

Khaby Lame heeft een Mercedes-Benz AMG G63

Van Khaby Lame is bekend dat hij de beroemde Mercedes Benz AMG G63 SUV bezit. Interessant is dat het model van deze luxe offroader die hij vasthield, in een matzwart kleurenschema was gespoten. Deze iconische 4×4 is een van de meest gebruikte voertuigen van beroemdheden over de hele wereld.

In 2019 onderging deze SUV een grote onderhoudsbeurt met een nieuwe generatie update. Het werd van de grond af een nieuw voertuig, maar bleef zijn legendarische ontwerp en capaciteiten behouden. Met deze update kreeg de G63 AMG ook een nieuwe 5,5-liter V8-motor met een vermogen van 585 pk. Afgezien van zijn offroad-capaciteiten, wordt de G63 ook geleverd met een luxe cabine die tal van comfort biedt.

Khaby Lame houdt van Bimmers: BMW X5 en BMW X6

Naast zijn Mercedes is de TikTok-ster ook eigenaar van de BMW X5. Deze luxe SUV van de Duitse autofabrikant biedt een prachtig pakket met premiumfuncties en een opwindend rijgedrag. Bovendien is hij verkrijgbaar met drie aandrijflijnopties, variërend van een soepele en verfijnde zescilinder-in-lijn tot een twin-turbo V8 die 523 pk produceert.

Dit was echter niet de enige BMW in zijn garage. Hij was op een gegeven moment ook eigenaar van de BMW X6. Deze SUV in coupéstijl van BMW is net zo luxueus als de X5. Naast zijn unieke ontwerp en een groot aantal comfort, biedt hij ook verschillende motoropties, afhankelijk van wat de kopers willen. Hij deelt zijn motorengamma met de X5, maar biedt ook een extra motor van 617 pk die beschikbaar is in de X6 M.

Khaby Lame houdt van snelle Audi’s: Audi RS5 en Audi Q8

Bovendien miste hij het bezit van een Audi niet, waarmee hij het luxe Duitse trio vervolledigde. Khaby Lame heeft een Audi RS5 en een Audi Q8 SUV gehad. Terwijl de eerste een luxe vierzits sportcoupé is, is de laatste het vlaggenschip SUV-aanbod van het Duitse merk.

Van Khaby Lame is bekend dat hij een vorige generatie van de RS5 bezit. De huidige generatie wordt echter aangedreven door een 444 pk sterke V6-motor. Terwijl de RS5 Lame een opwindende rijervaring moet bieden, zou de Q8, met zijn luxueuze interieurs, deze beroemdheid op sociale media zeker verwennen.

Khaby Lame heeft een smaakvolle Porsche 911

Afgezien van SUV’s en luxe sedans, is deze beroemde social media-beïnvloeder de trotse eigenaar van enkele van de meest soort na sportauto’s. Khaby Lame bezit de Porsche 911. Deze fastback met de motor achterin is een legende en is dat al generaties lang.

Dit is de klassieke Porsche, een auto waar veel liefhebbers over de hele wereld van dromen. De meest eenvoudige versie van deze auto wordt aangedreven door een flat-six-motor met twee turbo’s die 473 pk produceert en is verkrijgbaar met een 8-traps automaat of een handgeschakelde 7-versnellingsbak.

Gerelateerd: Hier is het vermogen van Tom Holland en de totale kosten van zijn autocollectie

Khaby Lame is eigenaar van een Lamborghini Huracan

Afgezien van de Porsche 911, is de Lamborghini Huracan een andere sportwagen waarvan bekend is dat deze de sociale media-sensatie bezit. De opvolger van de legendarische Gallardo, deze Italiaanse sportwagen wordt vaak de ‘baby Lambo’ genoemd. Hij wordt aangedreven door een atmosferische V10-motor die 603 pk produceert. Naast een werkelijk fantastisch exterieurdesign, heeft de Huracan, op traditionele Lamborghini-manier, ook een prachtig interieur.

Khaby Lame bezit een bescheiden Jeep-kompas

Naast al deze luxe voertuigen is Lame ook de eigenaar geweest van een bescheiden Jeep Compass waarin hij meerdere keren is gezien. Deze compacte SUV, die onder de Cherokee in de line-up van Jeep zit, biedt een behoorlijk pakket aan comfort met milde offroad-capaciteiten. Bovendien onderging de Compass onlangs een opfrisbeurt in het midden van de cyclus, waardoor hij een bijgewerkte cabine met moderne voorzieningen kreeg.

Het vermogen van Khaby Lame zal je verrassen

Ondanks zijn bescheiden begin is Khaby Lame, dankzij zijn immense populariteit, nu een wereldberoemde beroemdheid op sociale media. En als gevolg hiervan wordt zijn vermogen geschat op ongeveer $ 13 miljoen. Zijn belangrijkste inkomstenbronnen zijn de inkomsten die hij verdient met de video’s die hij uploadt op zijn verschillende socialemediaplatforms en de merksponsoring die hij ontvangt. Geschat wordt dat hij in het jaar 2021 bijna $ 6 miljoen verdiende, en het zal dit bedrag waarschijnlijk meer dan verdubbelen in 2022, wat zijn vermogen waarschijnlijk nog verder zal verhogen.

Bronnen: Khaby Lame Via Instagram, CAKnowledge, WITCLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in