Bekijk: Canadees gaat viraal op TikTok terwijl hij ‘ongelooflijke’ Black Country verkent

0
98


TikTok-gebruiker uit Canada gaat viraal na het verkennen van Black Country.  Foto: TikTok
TikTok-gebruiker uit Canada gaat viraal na het verkennen van Black Country. Foto: TikTok

Onder de naam ‘Lopocozo’ op sociale media, heeft de man uit Ontario, Canada, avonturen beleefd die hem door de Black Country voeren, Wolverhampton, Dudley, Bilston en Rugeley, Staffordshire bezoeken.

Lopocozo documenteert zijn ervaringen tijdens zijn bezoeken en geeft zijn recensies over voedsel dat hij tijdens zijn bezoeken eet, en heeft zelfs de beroemde frituur Majors bezocht.

De Canadees genoot echter van het eten van de gehavende chips, hij was niet onder de indruk van de vis.

Terwijl hij door Wolverhampton liep, was hij onder de indruk van de architectuur in de stad, hij zei: “Deze plek is ongelooflijk!”

Daarna ging hij naar de Centrale Bibliotheek, Wolverhampton Art Gallery en St. Peter’s Church, waar hij onder de indruk van was.

Na een dag verkennen, zei hij verder dat Wolverhampton “een van de beste plaatsen was waar ik ooit ben geweest.”

Met nu meer dan 30.000 volgers en bijna 800.000 likes op zijn video’s, evenals meer dan 5 miljoen views in totaal, wordt Lopocozo een beetje een hit op TikTok terwijl hij de regio verkende.

De Canadees ging voor het eerst viraal op het videoplatform nadat hij midden in de nacht door de straten van Birmingham liep nadat hij zijn bus had gemist en dus besloot hij naar huis te lopen, maar documenteerde zijn reis die uiteindelijk meer dan vier uur duurde.

De reis werd opgesplitst in drie video’s en ze hebben meer dan 4,5 miljoen views verzameld op TikTok.

Nadat hij viraal was gegaan, heeft de man nu duizenden mensen die hem vertellen waar hij heen moet in het VK – vooral vanwege zijn grappige persoonlijkheid en oprechte reacties die veel kijkers leuk vonden en vermakelijk vonden.

Hij bezoekt momenteel het VK voor een jaar nadat hij eerder dit jaar in april was aangekomen – en hij kon het bezoeken omdat hij al het staatsburgerschap heeft via zijn vader, die Bermuda is.

Momenteel werkt hij voor een bedrijf voor evenementenploegen, organiseert hij evenementen in het hele VK en werkte hij zelfs aan de Commonwealth Games.

Een evenement dat hij hielp opzetten was de ‘Seaside in the city’ in Wolverhampton – en hij was zo onder de indruk dat hij besloot de volgende dag terug te komen naar de stad en zijn avontuur te filmen.

Zijn avonturen hebben hem naar Rugeley gebracht, waar hij aanvankelijk op een trein stapte en besloot een blind bezoek te brengen en te verkennen waar de trein zijn reis zou beëindigen. Nadat hij de stad Rugeley had verkend, ging hij zelfs zwemmen in een kanaal – hoewel zijn volgelingen hem achteraf waarschuwden dat hij dat waarschijnlijk niet had moeten doen om hygiënische en gezondheidsredenen.

De man is duidelijk onder de indruk en geniet van het Black Country en na een bezoek aan het Black Country Living Museum zei hij dat hij daar een leuke dag had doorgebracht en dat hij terug zal komen.

Na het beantwoorden van vragen waarom hij uiteindelijk in Birmingham ging wonen, antwoordde hij: “Ik koos ervoor om in Birmingham te wonen omdat het de goedkoopste plaats was waar ik een huurwoning kon vinden zonder een antecedentenonderzoek te hoeven doen .”

Hij woont momenteel in Birmingham en betaalt 350 huur per maand en is van plan hier tot april 2023 te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in