Beer steelt heerlijke Pizza Hut-pizza van tafel (TikTok)

0
177


Stel je voor dat je gewoon met je vriend op je achterterras rondhangt, genietend van een paar plakjes van je favoriete pizza, wanneer, plotseling, BAM, zwarte beer heeft je pizza opgegeten. Het klinkt als iets uit een kinderverhaal. “Phil The Bear heeft honger naar pizza!”

Helaas voor de jongens uit het oosten van Kentucky in de volgende TikToks, is dat precies wat hen is overkomen! We beginnen met de geplaatste CCTV-beelden, omdat deze het begin van het incident laten zien.

Ik denk dat de beer het gebouw is binnengegaan en de twee mannen zagen hem op weg naar de patio. Je kunt ze zien bevriezen en proberen de pizza van de beer weg te bewegen, maar het lijkt niet veel te doen.

Even ter verduidelijking, ALS EEN ZWARTE BEER JE BENADIGT, je moet niet bevriezen. In plaats daarvan moet je volgens de Humane Society of the United States opstaan ​​en zo groot mogelijk worden, waarbij je je armen of eventueel een jas spreidt. Als je eenmaal groot bent, moet je zo luid mogelijk worden. Begin lawaai te maken, tegen hem te schreeuwen, op de tafel te slaan, op potten en pannen te slaan. De kans is groot dat je een zwarte beer kunt wegjagen. Als het besluit om aan te vallen, speel dan niet dood, vecht zo hard mogelijk terug.

Hoe dan ook, we krijgen ook deze foto van de beer die kauwt en geniet van wat lijkt op een nogal heerlijke Pizza Hut-taart. Ik denk eerlijk gezegd dat Pizza Hut gewoon de rechten of iets van dit incident moet kopen. Het zou een geweldige advertentie kunnen zijn. “Pizza zo goed dat de beren hem zullen proberen te stelen!”

Image Credit: Jim’s Ky buiten op TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in