Banketbakker verbluft TikTok met levensgrote chocoladecreaties

0
93


“Ik kan niet eens een simpele chocoladetaart maken en jij maakt een hele chocoladegiraf”, zei een kijker.

Screengrab van de TikTok-pagina van @amauryguichon

De chocoladecreaties van banketbakker Amaury Guichon zien er niet alleen heerlijk uit – ze voeden de zoetekauw van de ziel.

Guichon, een chocoladekenner uit Frankrijk, heeft miljoenen kijkers op TikTok geboeid met zijn enorme chocoladebeelden, waaronder draken, klokken, cello’s en zelfs een haai van 150 pond.

“Deze man is op dit moment een ingenieur”, zei een persoon op de pagina van Guichon, die 14,7 miljoen volgers heeft.

Guichon groeide op in Frankrijk, dicht bij de grens met Zwitserland, volgens zijn online biografie. Zijn passie voor gebak bracht hem door heel Europa en uiteindelijk naar de Verenigde Staten, waar hij nu in Las Vegas woont.

Volgens zijn biografie presenteerde hij in november 2021 ook de Netflix-serie ‘School of Chocolate’.

De creaties van Guichon kunnen vaak dagen duren, maar de chef laat het proces er moeiteloos en snel uitzien in zijn TikTok-bewerkingen.

“Je brengt altijd het hoogste detailniveau”, zei een persoon over Guichons gigantische chocolade-inktvissculptuur.

“Ik kan niet eens een simpele chocoladetaart maken en jij maakt een hele chocoladegiraf”, grapte een andere persoon. “Goed werk.”

Profielafbeelding van Alison Cutler

Alison Cutler is een National Real Time Reporter voor het zuidoosten bij McClatchy. Ze studeerde af aan de Walter Cronkite School of Journalism and Mass Communication aan de Arizona State University en werkte eerder voor The News Leader in Staunton, VA, een tak van USAToday.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in