Bagageclaim: Joystick-oprichter en TikTok-ster Michael Le over zijn favoriete reisgadgets

0
109


Met meer dan 1 miljard likes en 51,5 miljoen volgers op TikTok is Michael Le een van de meest bekeken en invloedrijke makers van content op de populaire app voor het delen van video’s. Zijn virale TikTok-video’s zorgden ervoor dat hij zijn publiek elders kon uitbreiden, onder meer op YouTube (met 2,68 miljoen abonnees) en Instagram (2,3 miljoen volgers).

Le is ook een vocale supporter van Web3, en eerder dit jaar was hij samen met tech-ondernemer Robin DeFay medeoprichter van een nieuw gaming- en e-sportplatform genaamd Joystick. Joystick omschrijft zichzelf als het eerste gamingplatform dat het huidige model voor het delen van inkomsten om te verdienen omdraait door spelers 100% van de inkomsten te geven die ze genereren.

Le heeft onlangs meer gedeeld met Fortuin over de gadgets en uitrusting waar hij nooit zonder reist.

Ik neem altijd een draagbare oplader van Anker mee. Het is absoluut noodzakelijk dat ik ten minste vijf tot tien keer aan telefoonbatterij bij me heb, zodat ik nooit ergens vastzit of vastzit. Voorkomen is beter dan genezen.

Ik heb deze microfoon onlangs gekocht en hij is zo handig dat ik hem altijd bij me heb. Het is een enorme opluchting voor mij om te weten dat ik op elk moment content kan opnemen.

Natuurlijk is mijn telefoon mijn belangrijkste must-have die ik overal mee naartoe neem. Ik maak er mijn hele carrière en relaties van; dit is een duidelijke no-brainer.

Als het op mijn werk aankomt, moet ik alles op een groter scherm kunnen zien. Vergaderingen, notities, plannen en bewerken worden allemaal gemakkelijker gemaakt als ik mijn laptop bij de hand heb. Apple en Macs bieden ook AirDrop en connectiviteit tussen mijn telefoon en laptop, dus dat is super handig.

Dit is iets waar ik de laatste tijd veel meer om geef. Het hebben van de essentiële dingen om mijn gezicht schoon en mooi te houden, is zo belangrijk voor mij. Het gezicht is de geldmaker, dus ik moet er extra voor zorgen!

Dit is een aflevering van Baggage Claim, een serie met beroemde persoonlijkheden uit alle verschillende achtergronden en industrieën, die onthullen wat ze altijd inpakken als ze reizen, voor zaken of plezier.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in