Baby ‘verraadt’ ouders in hilarische TikTok

0
15


Deze vader doet alsof hij de luiers van zijn baby verschoont om te voorkomen dat hij het echte werk doet, en toen zijn vrouw erachter kwam, beschuldigde hij de baby ervan hem te “verraden”!

Jay en Sharon (@jayandsharon) zijn TikTokers en ouders die video’s delen over hun dagelijkse leven en hun ervaringen als nieuwe ouders. Jay en Sharon hebben een geweldig gevoel voor humor en maken graag video’s over ouderschap met een komische twist. In een hilarische recente video onthulde Jay hoe zijn baby hem “verraadde” omdat hij deed alsof hij haar luiers verschoonde!

De video begint met Jay en Sharon die hun baby vasthouden. “Iemand heeft stinkend gemaakt!” roept Jay uit, dan wiegt zijn dochter in zijn armen en loopt de kamer uit.

Hij komt de slaapkamer binnen, de baby nog genesteld in de holte van zijn arm. “Ik heb gelogen”, onthult hij. “Er was geen stank. Ik doe dit als ik schone luiers ruik en vijf minuten in de kamer zit.”

Jay gaat naast de baby in bed liggen en besteedt een paar minuten aan zijn telefoon. Dan pakt hij de baby op en keert terug naar zijn vrouw. “Oké, klaar!” vertelt hij zijn vrouw en geeft haar de baby. “Je verandert de volgende.”

Jay’s bedrog geeft hem niet alleen tijd om in zijn eentje te ontspannen, maar stelt hem ook in staat om luierplicht te vermijden! Helaas voor Jay werd Sharon wijs in zijn trucs. In het volgende shot loopt Sharon de kinderkamer binnen met de baby vast en opent ze de prullenbak die het gezin gebruikt om luiers weg te gooien. Ze schudt haar hoofd en realiseert zich dat Jay de hele tijd alleen maar heeft gedaan alsof hij luiers verschoonde.

Maar Jay gelooft dat het de baby was die hem verklikte! “Na twee maanden kwam mijn vrouw erachter, dus moest ik mijn eerste luier verschonen”, zegt hij.

“Stop met me te verraden,” zegt Jay tegen de baby terwijl hij met tegenzin haar luier verschoont. “Ik weet dat je het aan mama hebt verteld!”

Maar dan ontdekt Jay iets verbazingwekkends. Hij opent een la in de commode en vindt de geheime snackvoorraad van zijn vrouw! “Ik at maar zes Cheeto’s voordat ik haar hoorde stampen, dus ik heb alles snel teruggezet naar hoe het was”, legt hij uit.

Sharon komt de kamer binnen terwijl Jay probeert het bewijs van zijn snacken te verbergen. “Je hebt mijn Cheetos opgegeten!” zegt Sharon beschuldigend.

“Hoe wist je dat?” Vraagt ​​een verbijsterde Jay.

Dan realiseert hij zich. ‘De verklikker,’ zegt hij, terwijl hij naar zijn baby kijkt. De video eindigt als “de verklikker” begint te giechelen!

Kijkers barstten in lachen uit over Jay’s hilarische ouderschapsverhaal.

‘Dat gegiechel op het einde heeft me te pakken! Wat een schatje”, schreef een kijker.

“Zo grappig! Ik ben er dol op”, aldus een andere TikToker.

“Jullie zijn absoluut schattig”, schreef een andere kijker.

Met de schattige baby van Jay en Sharon zijn geen geheimen veilig!

In The Know is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier!

Het bericht Baby ‘verraadt’ ouders in hilarische TikTok verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

De ‘lelijke’ reactie van de boze vader op de genderonthulling schrikt TikTokers af: ‘Hij gedraagt ​​zich als een 2-jarige’

Moeder geeft schreeuwende peuter zelfgemaakte ‘muizensap’ aan tafel: ‘Ik ben dood’

Bespaar meer dan $ 250 op deze Shark vac, koop een opblaasbare kajak voor slechts $ 65 en nog veel meer bij Walmart

De 52 beste technische deals die je dit weekend moet sluiten – zo laag als $ 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in