Baby geboren met volle haardos verbaast TikTok: ‘Mooier dan de mijne’

0
161


Het valt niet te ontkennen dat deze pasgeborene de was haar blijkt uit goede genen.

De moeder van een baby geboren met een volle bos haar kreeg te horen dat ze het zou verliezen tegen de tijd dat ze zes maanden oud was. In plaats daarvan zijn haar lokken alleen maar dikker en weelderiger geworden.

Hannah Beddows plaatste een video van de benijdenswaardige manen van haar dochter op TikTok – waarin ze haar toen als baby met een dikke haardos liet zien, en nu nog meer haar wiegt.

Beddows kreeg van artsen te horen dat “de meeste [her daughter’s] haar zal uitvallen”, beweerde ze in tekst over de video, nu met meer dan 4,7 miljoen views.

Ze ondertitelde de clip, eenvoudig, met de huilende lachende emoji, aangezien de peuter sinds de geboorte schijnbaar geen haarlok heeft verloren.

De moeder kreeg te horen dat het haar van haar baby waarschijnlijk zou uitvallen tegen de tijd dat ze 6 maanden oud was.
De moeder kreeg te horen dat het haar van haar baby waarschijnlijk zou uitvallen tegen de tijd dat ze 6 maanden oud was.
@hannahbeddows0

Het is niet te voorspellen waarom of wanneer een baby gezegend zal worden met een weelderige bos haar. Ongeacht de lengte bij de geboorte, verliezen de meeste kinderen hun haar op de leeftijd van zes maanden als gevolg van hormonale veranderingen in het lichaam, volgens artsen, hoewel het wel teruggroeit. Maar dat is nog niet het geval geweest voor Beddow’s kroost.

Degenen op de app waren er snel bij om de voorbijgaande gelijkenis van haar baby op de swoon-waardige lokken van “Stranger Things” -ster Joe Keery te vangen.

“Steve the hair harrington”, noemde een gebruiker Beddow’s baby, verwijzend naar het personage van Keery in de Netflix-serie. “Steve Harrington als hij wakker wordt”, echode een ander, terwijl hij de instelling voor het slapengaan opmerkte die in de TikTok werd afgebeeld.

Veel gebruikers wezen erop dat het haar van de baby opmerkelijk veel leek op het personage van Joe Keery in 'Stranger Things'.
Sommige bewonderaars wezen erop dat het kapsel van de baby opmerkelijk veel leek op het personage van Joe Keery in ‘Stranger Things’.
©Netflix/Met dank aan Everett Colle

Andere onderzoekende geesten vroegen om de geheimen van de baby te kennen voor een gezond hoofd vol haar.

“Waarom is het haar mooier dan het mijne”, vroeg een bewonderaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in