Avondklok in Britse club om 2 uur ’s nachts ontkracht door TikTok-video die Britten voor de gek houdt

0
6


Geruchten overspoelen TikTok dat de regering een nieuwe avondklok van 2 uur in nachtclubs in het VK invoert – maar het is nepnieuws.

Feestcultuur is een groot deel van het dagelijks leven van jongeren en het nachtleven is groter dan ooit in 2022, dus iedereen was woedend toen ze het nieuws zagen.

Je moet echter niet alles geloven wat je online leest…

Kerstmis met jou | Officiële aanhangwagen | Netflixen

BridTV

11600

Kerstmis met jou | Officiële aanhangwagen | Netflixen

https://i.ytimg.com/vi/BYti8tb3rmI/hqdefault.jpg

1188694

1188694

centrum

13872

Geruchten over een uitgaansverbod in het VK om 02.00 uur gaan viraal

De geruchten dat het VK een nieuwe avondklok van 2 uur ’s nachts invoert, kwamen naar voren nadat een TikTok-video die was gepost door een account met de naam Bulls Nose News viraal ging.

“Alle clubs in het VK beginnen met een avondklok om 2 uur ’s nachts, wat meer in overeenstemming is met het Amerikaanse model en veel minder overlast veroorzaakt”, zei een man overtuigend.

Hij voegde eraan toe dat de nieuwe wetgeving wordt geïntroduceerd door de conservatieven in de volgende zitting van het parlement, die ernaar streven “asociaal dronken gedrag te beteugelen”.

De TikTok-gebruiker reciteerde zelfs een citaat van een zogenaamde 89-jarige tory-collega in het House of Lords die zei: “Jonge mensen hebben te veel tijd aan feesten en drinken.”

“Deze wetgeving zal hen helpen om meer in een werkgerichte mentaliteit te komen”, vervolgde hij voordat hij zei dat Britse dj’s en clubs een 24-uurs rave-protest plannen.

De TikTok-video is een parodie

Alsof het nog niet duidelijk genoeg was door de wilde wetgeving, onthult een snelle tik op het TikTok-gebruikersprofiel dat het allemaal volledig nep is.

Bull Nose News is een komisch TikTok-profiel uit het VK waarvan de biografie zegt: “Hier ligt de waarheid, nieuws dat je kunt vertrouwen. Satire/parodie.”

De video heeft echter zeker veel mensen voor de gek gehouden die verontwaardigd waren over de nepwetgeving.

Een persoon schreef: “Het zal er letterlijk alleen maar toe leiden dat meer mensen huisfeesten en afters houden die de buren storen.”

“Dus je zegt me dat ik tijdens mijn vrije weekend niet kan feesten omdat ik in mijn vrije weekend in een werkmentaliteit moet zijn?” zei een ander.

Een derde persoon voegde eraan toe: “Het lijkt erop dat tories op dit moment actief proberen om zichzelf weg te stemmen, ze zullen geruïneerd worden door jongere generaties.”

“In feite het hele nachtleven in het VK uitroeien”, voegde iemand anders eraan toe.

Maak je geen zorgen, de regering voert geen nieuwe nachtclubavond in om 2 uur ’s nachts – het was allemaal nepnieuws!

Beeld van Getty.

Nep Britse veiligheidsgordel houdt Britten voor de gek

Dit komt slechts enkele dagen nadat mensen in het VK voor de gek werden gehouden door een satirisch Top Gear-rapport waarin stond dat er in 2025 een nieuwe gordelbelasting wordt ingevoerd.

“Elke nieuwe auto die met een veiligheidsgordel wordt verkocht, zal worden onderworpen aan een extra belasting, heeft de regering aangekondigd”, onthulde het valse artikel.

Het zei dat dit een beslissing was van kanselier Jeremy Hunt in de herfstbegroting om automobilisten te laten betalen “voor hun voortdurende veiligheid op jaarbasis”.

Mensen waren verontwaardigd, met één persoon schrijven on Twitter: “Als ze eenmaal de veiligheidsgordels, autostoelen, lichten, deuren en bumpers hebben belast, gaan ze dan ook de lucht belasten?”

“Dit is belachelijk. Zelfs hij gelooft de reden die hij gaf voor het indienen van de aanklacht niet, zeker?’ gezegd een ander.

Het hele rapport, dat op de officiële Top Gear-site werd geplaatst, was echter als grap bedoeld.

Ander nieuws: Pokemon Gengar en Pikachu Squismallows zijn uitverkocht, maar er komen er nog meer in 2023LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in