Avery Cyrus is misschien beroemd op TikTok, maar is ze familie van Miley?

0
108


Creators verschijnen bijna dagelijks op TikTok, met Avery Cyrus als een van de LGBTQ+ community-iconen – maar is ze familie van Miley Cyrus?

Ondanks dat ze haar account pas in juli 2019 lanceerde, is het aantal volgers van Avery snel gegroeid tot bijna acht miljoen. Dat kan te wijten zijn aan het feit dat Avery’s inhoud een beetje anders is dan de gebruikelijke dansen en trends.

Deze inhoud kan niet worden geladen

Hoewel Avery’s sociale media-accounts je misschien anders doen denken, meldt Page Six dat er geen familieband is tussen Avery en Miley Cyrus. In feite is Avery’s echte achternaam Blanchard.

Het is begrijpelijk met haar pseudoniem dat fans zouden kunnen aannemen dat de sterren verwant zijn, en het moet gezegd worden dat er een beetje gelijkenis is. Een fan op TikTok schreef: “Ze heeft Miley’s ogen!”

Cyrus is een vrij veel voorkomende achternaam, vooral in de entertainmentindustrie, dus hoewel sommigen denken dat Avery haar start heeft gemaakt door verbonden te zijn met de Cyrus-familie, heeft ze haar eigen aanhang opgebouwd.

Deze inhoud kan niet worden geladen

Avery Cyrus op TikTok

Ondanks haar enorme aanhang op TikTok, is Avery een onafhankelijke maker en staat ze niet bij grote TikTok-namen zoals Hype House.

Avery praat over haar relaties – ze is onlangs romantisch verbonden met de JoJo Siwa – leuke kunst- en knutselprojecten, video’s met lipsynchronisatie en andere creatieve inhoud.

De ster is pas 22 jaar oud en richt haar inhoud op LGBTQ+-gerelateerde thema’s en trends. Buiten TikTok heeft ze veel volgers op Instagram en haar YouTube-kanaal.

Veel van haar YouTube-video’s gaan over haar seksualiteit, praten er eerlijk over en belichten andere LGBTQ-creators die haar fans kunnen volgen. Ze kent duidelijk haar dingen en wat haar publiek leuk vindt, aangezien ze miljoenen volgers heeft verzameld.

Jojo en Avery bevestigen dat ze aan het daten zijn

Jojo en Avery hebben bevestigd dat ze aan het daten zijn door hun relatie TikTok officieel te maken. De aluin van Dance Moms bevestigde dat zij en de maker van de inhoud aan het daten waren door een video te delen van het paar dat zoent.

In de clip zijn Siwa en Cyrus te zien rondhangen in een fotohokje dat portretten in schetsen verandert. Nadat ze bij de eerste foto naar de camera hadden gelachen, knuffelde het stel. Jojo schattig onderschrift van de post: “Gelukkigste meisje.”

Page Six meldt dat de romance komt nadat Jojo het uitmaakte met vriendin Kyle Prew, niet één maar twee keer. Het nu voormalige stel begon begin 2021 te daten, maar ging in november van dat jaar voor het eerst uit elkaar. Ze herleefden hun relatie in Disney World in mei voordat ze voorgoed uit elkaar gingen.

Ander nieuws: wat is het haptische toetsenbord van iOS 16 en hoe gebruik ik het?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in