Automaatbedrijf winstgevend voor TikTok-koppel

0
13


Een stel zei dat ze een automaat hadden gekocht om wat extra geld binnen te halen en geschokt waren door de winstgevendheid van de snack-on-demand-business.

In een virale TikTok-clip met 2,7 miljoen views beweerde Jade Davis, bekend als @jadedavis0802 in de app, dat zij en haar verloofde een automaat kochten voor slechts $ 250 – een koopje wanneer machines duizenden dollars kunnen kosten – en snelden naar Sam’s Club om vul het met lekkers.

Na $ 315 aan snacks te hebben uitgegeven, plus de kosten van het lidmaatschap van $ 45 voor de superstore, verdiende het paar naar verluidt in slechts drie weken ongeveer $ 150.

Nu voegen ze nieuwe aanbiedingen toe na het ontvangen van verzoeken van andere TikTokers en na het bekijken van wat niet verkocht is (hint: cheddar puffs en Skittles).

TikToker
Jade, de TikToker, nam haar volgers mee terwijl ze snacks kocht om haar machine te vullen.
jadedavis0802/TikTok

De video’s zijn zo populair dat andere gebruikers zich geïnspireerd voelden om te overwegen hun eigen automaat te kopen en zelf de drukte op zich te nemen.

“Ik koop dit en zet het in mijn woonkamer. Deze kinderen gaan betalen voor deze snacks!” merkte een persoon op.

“Ik zou er misschien een op mijn veranda kunnen zetten voor alle Amazon- en FedEx-jongens”, schreef een ander voor de grap.

“Ik wilde zo’n ding zo graag doen, maar met niet-conventionele items!” zei iemand anders.

TikTok-snacks
Nadat ze honderden aan snacks hadden uitgegeven, verdiende het paar in de eerste paar weken iets meer dan $ 150.
jadedavis0802/TikTok

In een andere clip wezen kijkers snel op de lage prijzen van snacks in de machine – verschillende bellen binnen voor een magere 50 cent. Davis beweerde dat, omdat ze “namen” [the machine] over van iemand die het al jaren beheert”, zullen ze het op dezelfde locatie houden en zullen ze “langzaam” de prijzen verhogen in een poging om kopers tevreden te houden.

Ondertussen prezen anderen de machine als de ‘beste’.

“Dit is de beste automaat die ik ooit heb gezien. Zoveel variatie!!!” merkte een snackliefhebber op.

“Alle prijzen zouden een dollar of meer moeten zijn”, berispte een ander.

automaat
Anderen hebben behoorlijk wat winst gemaakt met het bedienen van automaten.
jadedavis0802/TikTok

Automaten zijn voor sommigen een lucratieve onderneming gebleken, waaronder de 31-jarige Marcus Gram, die beweert dat hij zelden werkt en bankiert.

Nadat hij ongeveer $ 5.000 had uitgegeven aan twee opgeknapte machines, begon Gram het geld binnen te stromen en beweerde dat hij vorig jaar meer dan $ 300.000 verdiende met 25 machines.

“De handel in automaten is een semi-passief inkomen”, vertelde hij aan Time. “De verkoop van de producten is passief, maar ervoor zorgen dat die verkopen consistent zijn en de klanten tevreden zijn, vereist inspanning.”

Voor de ‘hongerige ondernemer’ is het een ‘onaangeboorde kans’ voor extra inkomsten, zei Gram, en een die Davis en haar partner serieus geld zou kunnen opleveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in