Astrid Wett en Snapshot Eye Paul hangen samen op TikTok

0
15


Met pijn in het hart moet ik helaas het nieuws aankondigen dat de slechtste samenwerking in de TikTok-geschiedenis hier is – Astrid Wett en Paul aka Snapshot Eye aka Beauty Beyond the Eye hangen samen rond en posten video’s. Hier kan niets goeds uit voortkomen.

Astrid Wett plaatste gisteravond de video van haar en Paul Beauty Beyond the Eye, de artiest die formeel bekend staat als Snapshot Eye, en het heeft TikTok al in de armen gesloten. Hier is het dieptepunt.

Het is ingesteld op de melodie van *controleert notities*… Phineas en Ferb

Het is allemaal een beetje Schots Declan om eerlijk te zijn, omdat ze beiden “dansen” in het midden van wat een winkelcentrum lijkt te zijn? Ik dacht eerst dat het een voetbalveld was, maar ik ben bedrogen. Hoe dan ook, de twee fanny rond naar de Phineas en Ferb Candace bop Squirrels In My Pants, die de show vroeger SIMP noemde, maar nu waarschijnlijk niet omdat de betekenis drastisch is veranderd.

Je kunt er zeker van zijn dat als deze twee iets te bieden hebben, dit niet de laatste inhoud is die we van hen zien – ik ben voorlopig schrap voor meer jumpscares op de FYP van hen naarmate we dichter bij Halloween komen. Het commentaargedeelte is absoluut woest, zoals verwacht. “Dit is de meest pijnlijke samenwerking ooit in de geschiedenis van deze app”, schrijft iemand. “Elke beweging die hij maakt veroorzaakt onvoorstelbare woede in mij”, schrijft een ander.

De meest botte en kortste opmerking luidt gewoon: “The Undateables”.

Voor de laatste TikTok trends, gidsen, viraal filters en nieuws – volg De Heilige Kerk van TikTok op Facebook.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• Oké, dus waar is het TikTok-geluid van ‘Je wilt een foto, laat me nu voor je poseren’?

• Hoe je de nieuwe Rainforest-persoonlijkheidstest op TikTok doet en wat alle antwoorden betekenen

• Taylor Swift heeft de betekenis achter Lavender Haze-teksten bevestigd en het is jongensgerelateerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in