Ashton Kutcher en Mila Kunis’s TikTok Couples Challenge

0
99


Ashton Kutcher en Mila Kunis wonen de 94e jaarlijkse Academy Awards 2022 bij

Afbeeldingsbron: Getty / David Livingston

Ashton Kutcher en Mila Kunis bieden nog een schattig kijkje in hun zoete romance. Op 24 augustus deelde Kutcher een video van het duo dat eindelijk de virale relatie-uitdaging aanging die een tijdje geleden in de app circuleerde, waarin koppels een spel spelen van wie het meest waarschijnlijk zal doen. Vragen beantwoorden als “Wie is de grappige?” en “Wie is er meer verwend?” De acteurs, die onlangs hulpacties voor Oekraïne organiseerden na de Russische invasie, sloten hun ogen en bedekten ze terwijl ze giechelden bij elke prompt.

We hebben geleerd dat Kutcher eerst “Ik hou van jou” zei, Kunis heeft nooit ongelijk, en dat ze allebei denken dat ze de grappige zijn in hun relatie. Hoewel de voormalige ‘Two and a Half Men’-acteur toegaf dat ze een beetje laat waren met de uitdaging, was hun hilarische video het wachten waard. “Oma en opa sprongen drie maanden te laat in op een trend. Maar we moesten er wel om lachen”, schreef hij bij zowel zijn TikTok- als Instagram-berichten.

Het stel voegt zich bij het celeb-duo Joe Jonas en Sophie Turner, die in april 2020 een vergelijkbare versie van de TikTok-uitdaging speelden.

Eerder in augustus onthulde Kutcher in een sneak peek voor National Geographic’s “Running Wild With Bear Grylls: The Challenge”, dat hij twee jaar geleden werd gediagnosticeerd met een zeldzame auto-immuunziekte die zijn gezichtsvermogen, gehoor en mobiliteit beschadigde. Hoewel hij sindsdien volledig hersteld is, zei hij dat hij “gelukkig was om te leven”. Na het nieuws werden Kutcher en Kunis op 8 augustus gezien voor een leuke date night in het Dodger Stadium.

Bekijk verderop de video over de relatie-uitdaging van het paar en bereid je voor op een glimlach.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in