Apple Executive gedwongen uit na virale TikTok-video – OutKick

0
25


In nog een ander voorbeeld van hoe wakkere bedrijven alles verpesten, is een hooggeplaatste Apple-manager uit zijn rol gedwongen nadat hij in een virale TikTok-video verscheen.

Tony Blevins verscheen in een video die op 5 september werd gepubliceerd op het “itsdanielmac”-account, waarin de eigenaren van extreem dure auto’s worden gevraagd wat ze voor de kost doen.

Blevins reed in een Mercedes McLaren SLR, die nu voor $ 550.000 en meer wordt verkocht, en toen hij door de camera werd benaderd, zei hij: “Ik heb rijke auto’s, speel golf en streel vrouwen met grote borsten, maar ik neem weekends en belangrijke vakanties vrij: ”

Volgens Bloomberg was de regel een verwijzing naar de film Arthur uit 1981, die luidt: “Ik race met auto’s, speel tennis en streel vrouwen, maar ik heb weekenden vrij en ik ben mijn eigen baas.”

Blevins was een invloedrijke bestuurder geweest, die verantwoordelijk was voor de inkoop en het maken van afspraken met leveranciers om de kosten van Apple-componenten te verlagen.

Hoewel Blevins op het wakkerzwaard viel en zich verontschuldigde voor het maken van een grap, voerde Apple een intern onderzoek naar de video uit en ontzette hem het commando over zijn team.

Omdat Apple een vooruitstrevend bedrijf is, leunen hun werknemers natuurlijk overwegend naar links en in de richting van de traditionele liberale mentaliteit van beledigd te zijn door alles wat iemand zegt.

Als zodanig werd de video gerapporteerd door medewerkers van zijn afdeling en beweerden dat deze in tegenspraak waren met Apple’s initiatieven voor empowerment van vrouwen en diversiteit.

Vreemd genoeg lijkt niemand bij het bedrijf te overstuur dat Apple de knie voor China buigt:

Maar werknemers bij Apple zijn zeker boos over een grapje naar een oude film.

Je kunt stellen dat het een grap van slechte smaak was, die misschien niet in een openbare video had mogen worden gemaakt door iemand van zijn statuur in het bedrijf.

Maar het feit dat ze hem eruit dwingen is volkomen belachelijk en niet te rechtvaardigen.

Hoe meer werknemers wakker worden en zien dat hun absurdistische puriteinse politiewerk succesvol is, des te meer worden ze aangemoedigd om ermee door te gaan.

Apple had moeten opkomen voor gezond verstand en gezond verstand, voor één keer, maar dat is blijkbaar gewoon veel te moeilijk voor degenen die cultureel liberalisme tot hun religie hebben gemaakt.

Blevins grootste ‘misdaad’ in deze situatie was geen onverstandige grap, het was het dragen van rode schoenen met een blauw pak.

Lafheid in de rangen van corporate executives is wijdverbreid en blijkbaar dominant bij een van ’s werelds grootste bedrijven.

Volg Ian Miller op Twitter: @ianmSC
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in