Apple Exec verlaat bedrijf na grove opmerkingen over auto-influencer TikTok van Pebble Beach

0
19


Een Apple-manager verlaat het bedrijf nadat hij tijdens Pebble Beach een grove grap had gemaakt die opdook in een virale TikTok-video. Bloomberg rapporten.

Tony Blevins, vice-president inkoop van Apple, werd tijdens Monterey Car Week in augustus benaderd door TikTok-ster Daniel Mac toen hij de bestuurdersstoel van een Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster verliet. Toen hem werd gevraagd wat hij voor de kost doet – de vraag die Mac aan al zijn video-onderwerpen stelt – zei Blevins: “Ik heb rijke auto’s, speel golf en streel vrouwen met grote borsten, maar ik neem weekends en belangrijke vakanties vrij”, aldus de nu virale TikTok’s video-onderschriften.

Blevins werd uit zijn functie gezet na een intern onderzoek naar het incident. Bloomberg rapporten. De 22-jarige Apple-veteraan bevestigde het nieuws persoonlijk met de publicatie. “Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn oprechte excuses aan te bieden aan iedereen die zich beledigd voelde door mijn verkeerde poging tot humor”, zei hij. Bloomberg.

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Blevins is een belangrijk onderdeel geweest van het succes van Apple in de 21e eeuw, volgens Bloomberg. Beschreven als de belangrijkste kostenbesparing van Apple door de Wall Street Journal, heeft hij geholpen om de winst te verhogen en leveranciersdeals voor rivalen binnen te halen. Hij zal naar verluidt moeilijk te vervangen zijn vanwege zijn enorme connecties in de branche en slimme onderhandelingsvaardigheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in