Apex Legends-spelers splitsen nadat TikTok om enorme Armor-nerfs vraagt

0
111


De Apex Legends-community is gesplitst, nadat een TikTok die wijzigingen in het pantsersysteem suggereert, spelers heeft verdeeld.

We zijn net om de hoek van de release van seizoen 14 van Apex Legends en het is een heel ander spel dan het ooit was.

Sinds de release van de game drie jaar geleden hebben we, in positieve of negatieve zin, een hele reeks veranderingen gezien, zoals de toevoeging van nieuwe kaarten en een heleboel nieuwe Legends.

Een gebied dat grotendeels over het hoofd wordt gezien, is het pantsersysteem — dat sinds de lancering van de game niet veel is veranderd.

Maar dat zal in het volgende seizoen veranderen, aangezien de ontwikkelaars eindelijk hebben besloten om self-revive volledig te verwijderen. Eén speler heeft echter een geheel andere wijziging van schilden voorgesteld, en de gemeenschap is verscheurd.

Apex Legends Evo-schilden

Respawn-entertainment

Respawn past Apex Legends voortdurend aan op basis van feedback van spelers, zoals in het geval dat Evo Shields een permanente functie wordt.

Een thread in de ApexUniversity Reddit op 6 augustus deelde een TikTok, waarin een speler voorstelde om het pantser op een andere manier te veranderen in plaats van het knockdown-schild te veranderen.

“Apex hot take, pro-spelers klagen over de knock-down, maar wat echt moet worden verwijderd, zijn pantserwisselingen”, zei de speler. ‘Waarom zou een pantser vol zijn voor een dode vijand,y als het pantser tijdens het sterven van de neemy uitgeput raakte. Het gaat niet meer om vaardigheid, het gaat erom wie het snelst van pantser kan wisselen.”

Andere fans in de thread waren het erover eens dat de speler een geldig punt heeft als het gaat om schilden, maar ze zijn niet echt verkocht op het idee. “Ik ga niet liegen, het is een geldig punt, maar in een spel als Apex waar een derde partij wordt verwacht vanaf het begin, het midden en het einde van een gevecht, is het wisselen van schilden essentieel”, zei een.

“Het verwijderen van pantserwisselingen zou het omgaan met derde partijen zo veel moeilijker maken, een vreselijke aanname”, voegde een ander eraan toe.

Aan de andere kant was een speler het enigszins eens met het voorgestelde idee, en gaf toe dat het verwisselen van schilden je geen volledige bepantsering zou moeten geven. “Zelfs als snelle pantserwisselingen inderdaad een vaardigheid zijn, is het geen goede monteur. Ik ben het ermee eens dat bepantsering je geen volledige bepantsering zou moeten geven, het maakt overlevende derde partijen een kwestie van of de vorige vijand goed was uitgerust”, zeiden ze.

Nu seizoen 14 op 9 augustus uitkomt, is het onwaarschijnlijk dat we dergelijke wijzigingen in de nabije toekomst zullen zien. Maar zoals altijd houden de ontwikkelaars een open geest als het gaat om suggesties van de gemeenschap, zodat het in de toekomst tot wasdom kan komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in