Anthony Davis zag hoe Anthony Davis geblesseerd raakte in 2K tijdens een virale TikTok

0
84


Het was nog maar een paar jaar geleden dat Anthony Davis werd beschouwd als misschien wel de beste speler in de NBA. Toen de Los Angeles Lakers een kampioenschapsronde binnen de bubbel maakten, waren er velen die geloofden dat Davis, en niet de uiteindelijke winnaar LeBron James, tot Finals MVP had moeten worden benoemd.

Davis speelde op dat moment ongelooflijk basketbal: hij verwoestte defensief verwoesting, sloeg zijn jumpshot op een ongelooflijk efficiënte clip en gaf James de perfecte hulp voor zijn vierde titel. Er waren legitieme discussies over AD vs. Giannis Antetokounmpo voor de mythische titel van de beste speler van de NBA. Dat voelt allemaal alsof het op dit moment in een andere dimensie is gebeurd.

Davis heeft de afgelopen twee jaar niet veel basketbal gespeeld terwijl hij gehinderd werd door blessures, en de Lakers hebben niet veel wedstrijden gewonnen zonder dat hij op zijn best was. Gelukkig voor Lakers-fans kun je The Brow nog steeds zien domineren tijdens het spelen van NBA 2K … zolang je blessures hebt uitgeschakeld. Dat is een fout die Davis zelf blijkbaar heeft gemaakt tijdens het spelen van het spel.

Ja, dit is een video van Anthony Davis die zijn 2K-personage bestuurt en hem ziet neerstorten met een blessure. Soms staan ​​videogames te dicht bij de werkelijkheid.

Het gezicht dat AD trekt in de video is het gezicht dat elke Lakers-fan trekt als hij pijn op de grond ligt. Natuurlijk komen blessures voor en horen bij het spel, maar Davis heeft in het verleden te veel pech gehad met blessures. Dit is zo triest dat het eigenlijk grappig is. Of misschien niet als je een Lakers-fan bent.

De Lakers hopen dat deze virale TikTok niet opnieuw een voorbode is van hun toekomst. Als LA enige hoop heeft om terug te komen in de play-offs, heeft het de topversie van Davis nodig. LeBron speelt nog steeds op een niveau dat hoog genoeg is om diep in de play-offs mee te doen – hij heeft gewoon zijn beste teamgenoot nodig die zijn ongelooflijke talentniveau naast zich waarmaakt.

Nu alstublieft AD: schakel blessures gewoon uit. Zowel videogames als het echte leven zouden daar baat bij hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in