Anna Paul verbreekt de stilte over de chaos van het evenement op TikTok

0
84


Influencer Anna Paul heeft een videoboodschap afgeleverd aan fans die betrokken waren bij een incident in Perth, waar het promotie-evenement van de TikTok en OnlyFans-ster in chaos van het publiek terechtkwam en door de politie moest worden stilgelegd.

Paul, 23, toert door het land als onderdeel van haar samenwerking met het activewear-merk STAX en had geadverteerd met meet-and-greet-evenementen voor fans in Sydney, Melbourne en Perth.

Maar tijdens haar optreden in Perth’s Hay Street Mall op zondag brak er chaos uit toen een enorme menigte tieners de ster van de sociale media bleek te zien.

De organisatoren hadden slechts 100-300 mensen verwacht, maar een aanzienlijk grotere menigte kwam opdagen voor het eerste evenement in Sydney en werd een voorbode voor wat zou komen in de volgende.

Een grote menigte die voor een STAX-winkel staat te wachten om Anna Paul te ontmoeten.
Influencer Anna Paul plaatste een TikTok-video voor haar fans, waarin ze uitlegde waarom de politie een meet-and-greet-evenement moest sluiten.
Twitter / Rangi Shirini

“Ik dacht dat er maar 100 mensen zouden komen”, zei Paul in een video die maandagavond online werd geplaatst.

“Toen in Sydney mensen in de rij begonnen te staan, waren we geschokt.”

Het werd al snel duidelijk dat het aantal bezoekers ook was onderschat bij haar volgende optreden in Melbourne, dus Paul zei dat haar team meer beveiliging had ingehuurd en de politie van West-Australië had gebeld om hen op de hoogte te stellen van haar aanstaande evenement in Perth.

“STAX bestelde zoveel beveiliging dat ik dacht dat het overdreven was”, vervolgde ze.

Maar het was uiteindelijk niet genoeg om het aantal mensen dat toestroomde om Paul te zien veilig te beheren en de politie werd gedwongen het evenement af te sluiten, zeggende dat het onmogelijk nog “nog 20 seconden” kon doorgaan, vertelde Paul aan kijkers in de klem.

Gepassioneerde fans scandeerden haar naam terwijl ze de straat vulden, terwijl een enthousiaste fan zelfs een pony meebracht naar het evenement.

“De eerste 20 minuten was het oké, maar de politie zei toen: ‘Ok, we moeten dit afsluiten (om veiligheidsredenen) … Er zijn te veel mensen’, zei ze.

Anna Paul aan het woord in een TikTok-video.
“Ik dacht dat er maar 100 mensen zouden komen”, zei Paul in haar TikTok-video.
TikTok / anna..paul

De politie zei dat ze gedwongen waren in te grijpen nadat de spanningen onder de menigte begonnen te koken en het springen in de rij ertoe leidde dat verschillende mensen instortten en medische hulp nodig hadden.

“Vanwege de grootte van de menigte en het ontbreken van passende beveiliging en andere evenementenplanning om de grotere dan verwachte menigte het hoofd te bieden, en in overleg met het winkelmanagement, werd het evenement gesloten en begon de politie de menigte uit het gebied te verspreiden ‘, aldus een politiewoordvoerder.

Volgens Paul vertelde de politie haar “de laatste keer dat (zij) zoiets zagen, was voor een Justin Bieber-concert”, zei ze in de video.

“Het belangrijkste van deze hele ervaring is dat niemand ernstig gewond is geraakt”, zei ze.

‘Dat is alles waar we om gaven. Daar zijn we zo dankbaar voor.

“Het had een ticket moeten zijn en we weten dat we het nu en in de toekomst zeker zullen organiseren voor een veel groter publiek. Omdat we eerlijk gezegd geen idee hadden hoe het zou aflopen.”

Een still uit de TikTok-video van Anna Paul.
Een persoon zei dat mensen ’s nachts hadden gekampeerd om Paul te zien.
TikTok / anna..paul

Fans stonden om 18.00 uur (EST) in de rij voor het evenement.

Een persoon beweerde dat fans ’s nachts hadden gekampeerd om Paul te ontmoeten.

“Ik kwam daar om 12.00 uur (EST) aan en kreeg haar te zien, maar slechts voor een fractie van een seconde en kon nauwelijks iets zeggen, maar nog steeds erg dankbaar. Zo triest dat het werd geannuleerd, “zei er een.

De Queenslander, die meer dan vijf miljoen TikTok-fans en twee miljoen op Instagram heeft, plaatste eerder op sociale media haar excuses voor het annuleren van het evenement en zei dat ze had geprobeerd samen te werken met de politie om het onder controle te krijgen.

“Vanwege de veiligheid moest de West(ern) Australische politie de meet & greet in Perth vroegtijdig stopzetten”, schreef ze.

“Het werd een enorm veiligheidsrisico.”

“Bedankt dat je geweldig bent”, schreef ze.

Een stilstaand beeld uit de TikTok-video van Anna Paul.
De TikTok-ster was dankbaar dat niemand tijdens het evenement ernstig gewond raakte.
TikTok / anna..paul

“Het spijt me zo-zo. We hebben ons best gedaan om met de politie samen te werken, maar het werd te veel.”

“Uw veiligheid is altijd onze grootste zorg. Ik houd van je.”

Het evenement zou naar verwachting duren van 22.00 uur (EST) – 02.00 uur (EST).

Meerdere aanwezigen beweerden dat niemand naar buiten kwam om hen op de hoogte te stellen van de annulering en dat ze er alleen achter kwamen via het Instagram-verhaal van Paul.

Paul werd een sensatie op sociale media nadat fans haar zagen opbloeien van een ‘kapotte’ jonge vrouw tot een enorm succesvolle maker van inhoud.

Ze werkte onlangs samen met het activewear-merk “STAX” en creëerde een limited-edition collectie, die vrijdag in de voorverkoop ging.

De collectie bevat leggings, actieve bh’s, hoeden, sokken, rokken en jurken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in