Andrew Tate duikt weer op op TikTok en bevestigt dat hij een nieuw social media-account heeft

0
230


Ondanks het feit dat hij verbannen is van elk social media-platform, is Andrew Tate erin geslaagd om weer op TikTok te verschijnen en moedigt hij zijn fans aan om hem te komen ontmoeten terwijl hij in Kroatië is.

De uitgesproken kickbokser, die de afgelopen maanden viraal ging omdat hij controverse veroorzaakte rond zijn opmerkingen over vrouwen en mannelijkheid, werd vorige week verbannen van Twitter, Instagram, Facebook, TikTok en YouTube vanwege klachten over zijn inhoud.

Tate beweerde dat het verbieden van hem van de netwerken geen “vriendelijkere haatvrije samenleving” mogelijk zou maken en ondanks het verbod is hij nog steeds in staat om met name op video’s op TikTok te verschijnen.

In een recente video, geüpload door @barukic, is Tate te zien op een jacht terwijl hij praat met wat lijkt op een grote groep jonge mannen, terwijl verschillende mensen op hem wachten op de boot.

In de clip moedigt Tate het publiek aan om Instagram te neuken voordat hij onthult dat hij zich heeft aangesloten bij Rumble, een app voor sociale media die vooral bekend staat om zijn aantrekkingskracht op rechtse en conservatieve gebruikers.

“Ik ben nu op Rumble, jongens. Ga naar Rumble.com. Vind me daar”, zegt Tate in de video voordat hij zegt: “Ik ben een week in Kroatië. Dus volg me op Rumble en ik zal op Rumble waar ik zal zijn voor alle feestjes en jullie kunnen komen.”

Tate neemt dan afscheid terwijl de menigte juicht en ‘Top G’ scant terwijl hij de boot oploopt.

@barukic

TOP G #tate #tatebrothers #split #fyp #andrewtate

Bovenstaande clip is al meer dan 5 miljoen keer bekeken op TikTok.

Tate’s Rumble-account TateSpeech heeft al meer dan 320.000 volgers verzameld en zijn nieuwste video is meer dan 600.000 keer bekeken.

Nadat hij van sociale media was verbannen, stopte Tate ook zijn aan Hustler’s University gelieerde programma. Ook werd hij door KSI tot een ‘gevecht’ uitgedaagd nadat de YouTuber zaterdagavond twee bokswedstrijden had gewonnen.

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in