Andrew Tate begint “F**k Instagram”-chant in viraal TikTok, kondigt meetups in Kroatië aan

0
130


Ondanks zijn verbod op meerdere platforms, verschijnt Andrew Tate nog steeds in virale TikToks, werpt hij schaduw op Instagram en promoot hij zijn nieuwe sociale-mediaprofielen.

Vorige week zag Andrew Tate zich verwijderen van de grootste sociale-mediaplatforms, waaronder Instagram, YouTube en TikTok. Maar de controversiële figuur heeft een nieuw platform gevonden waarmee hij zijn impopulaire opvattingen ongefilterd kan delen.

Natuurlijk vinden Tate-fans nog steeds manieren om Andrew terug te brengen naar de platforms waarvan hij is uitgesloten. Clips van de “beroemdste man ter wereld” zijn te vinden op Twitter, TikTok en dergelijke.

In plaats van die diensten is hij naar Rumble gesprongen, het sociale-mediaplatform dat bekend staat om zijn conservatief neigende gebruikers. En een TikTok van Tate die zijn platform promoot en schaduw werpt op anderen is onlangs viraal gegaan.

Tate klapt terug op Instagram in virale TikTok

Een TikTok gepost door gebruiker barukic begon met Andrew Tate die aan boord ging van een jacht en een groep fans instrueerde om “F**k Instagram” te roepen na drie tellen.

‘Ik ben nu op Rumble, jongens. Ga naar Rumble.com. Vind me daar,’ sprak Tate een groep fans toe. Zijn gebruikersnaam is dezelfde als zijn nu verwijderde YouTube- en Twitch-kanalen: TateSpeech. Hij heeft 326k volgers verzameld op Rumble en zijn nieuwste video heeft meer dan 650.000 views.

In de TikTok vertelde Tate zijn fans dat hij een week in Kroatië zou zijn en hij zou zijn fans (via Rumble) laten weten wanneer en waar ze hem konden ontmoeten.

De video werd afgesloten met nog een “F**k Instagram” van de menigte, gevolgd door een groep die voornamelijk bestaat uit jongere mannen die “Top G” scandeerden terwijl de oprichter van Hustler’s University hen aan de kust achterliet.

De virale clip heeft 4,7 miljoen views, 746k likes en bijna 10k shares verzameld. Ondanks dat TikTok beweert dat het video’s van Tate zal verwijderen die de TOS schenden, vindt Andrew nog steeds virale bekendheid op de korte video-app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in