Amerikaanse specialist beweert dat het leger haar ‘probeert te vermoorden’ in virale TikTok

0
11


Een in Duitsland gestationeerde legerspecialist beweerde in een virale TikTok dat ze vreesde voor haar leven na de dood van een medesoldaat onder mysterieuze omstandigheden.

“Als ik dood beland, ben ik niet suïcidaal”, zei de soldaat, die zichzelf identificeerde als specialist Thomas van het 21e Theatre Sustainment Command, in de clip van 6 oktober. “Ik ben een volkomen normaal persoon en ik heb het gevoel dat ze me proberen te vermoorden.”

Mevrouw Thomas zei dat ze haar superieuren en familie op de hoogte had gesteld van zorgen over haar veiligheid na de dood van Denisha Montgomery in haar kazerne in Duitsland op 9 augustus.

De dood van Montgomery werd door het leger geregeerd als zelfmoord, maar haar familie betwist de bevinding en heeft verteld… NieuwsNation ze hebben bewijs dat ze 21 dagen voor haar dood is aangevallen door collega-militaire politieagenten.

Haar familie werd aanvankelijk verteld dat de doodsoorzaak zelfmoord was, maar een slachtofferrapport van het leger heeft sindsdien haar “categorie van overlijden” als “in behandeling” vermeld.

Het leger heeft sindsdien duidelijk gemaakt dat de Duitse autoriteiten de dood van Montgomery als zelfmoord door wurging hebben bestempeld.

In een verklaring aan NieuwsNationzei het leger dat het een “uitgebreide update” aan de familie zou vrijgeven zodra hun onderzoek voltooid was.

In de TikTok, die acht miljoen keer is bekeken en 1,5 miljoen likes heeft gekregen, zei mevrouw Thomas dat ze hoge officieren had gewaarschuwd over haar veiligheidsproblemen nadat ze had opgemerkt dat een sleutel van haar kamer ontbrak uit een masterdoos op de kazerne.

Een Amerikaanse legerspecialist genaamd 'Sgt Thomas' heeft een virale TikTok gepost waarin ze beweert dat ze bang is voor haar leven (TikTok / TheGreatestEver.che)

Een Amerikaanse legerspecialist genaamd ‘Sgt Thomas’ heeft een virale TikTok gepost waarin ze beweert dat ze bang is voor haar leven (TikTok / TheGreatestEver.che)

‘Niemand helpt me,’ zei ze. “Ik wil gewoon veilig vertrekken. Ik wil niet dood eindigen in Duitsland.”

Sindsdien heeft ze verschillende updates en TikTok-levens gepost om kijkers te bedanken voor hun bezorgdheid. Op 9 oktober zei ze dat de leiding van haar eenheid de video had gezien en dat haar sloten werden vervangen.

In een volgende post zei mevrouw Thomas dat het leger haar “naar buiten had geduwd”. Op 21 oktober plaatste mevrouw Thomas een homecoming-clip op TikTok waarin ze haar terugkeer naar de Verenigde Staten laat zien.

Het Amerikaanse leger reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om commentaar van De onafhankelijke.

In een verklaring aan de dagelijkse stipbevestigde een woordvoerder van het 21st Theatre Sustainment Command dat mevrouw Thomas bij de eenheid in Duitsland diende.

Hij vertelde de dagelijkse stip dat mevrouw Thomas geen persoonlijke klachten had ingediend bij haar commandanten, dat ze de beschuldigingen serieus namen en haar hielpen om terug te keren naar het burgerleven.

De onafhankelijke heeft geprobeerd mevrouw Thomas te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in