Amanda Holden verbijstert fans met TikTok die zich voordoet als Patti Pink Cake

0
111


Britain’s Got Talent-jurylid Amanda Holden is viraal gegaan op sociale media na het plaatsen van een ‘vreemde’ video waarin ze haar outfit van de dag uitlegt.

Amanda Holden’s nieuwste video op sociale media heeft fans verbijsterd achtergelaten, de televisie- en radiopresentator ging naar TikTok en Instagram om een ​​video te delen over haar outfit van de dag.

De 51-jarige media-persoonlijkheid, die in Surrey woont, zag er heel zomers uit in de video, waar ze een geel-witte midi-jurk draagt ​​die was geborduurd met twee bloemen – van LK Bennett.

De Britain’s Got Talent Judge lijkt een andere houding en een ongebruikelijke toon te hebben aangenomen, terwijl ze nonchalant met haar volgers praat over haar outfitkeuze voor de dag.

De video begint met Holden, die haar volgers aanspreekt en zegt: Fijne woensdag. Het is een mooie dag buiten. Ik ga uit.

‘Ik moet me aan een afspraak houden. Het is geen sociale afspraak. Het is werk, maar het wordt leuk.”

Ze maakt komische, maar ook huiveringwekkende opmerkingen, zoals: “Het is dag, maar het is nog steeds een beetje sexy. Je kent me, zo heb ik het graag.”

Sinds het is gepost, heeft het nogal wat opschudding veroorzaakt, waarbij de “vreemde” video door fans zelfs als “griezelig” werd bestempeld.

Het heeft talloze reacties ontvangen op TikTok en Instagram, en velen zeiden dat het was alsof ze was vervangen door een AI-versie van zichzelf.

De video is 1,8 miljoen keer bekeken en geliked door 138.000.

Een persoon schreef: “Knipper met je ogen als je gevangen wordt gehouden.”

Een ander zei: “Amanda, schat, dit is zo vreemd.”

Een TikTok-gebruiker zei: “Nou, dat was bizar.”

Amanda is jurylid bij Britain’s Got Talent.

Na nadere inspectie lijkt het er echter op dat Amanda een imitatie doet van de in Sydney gevestigde sociale media-persoonlijkheid, Patti Pink Cake.

De Australische fashionista is populair vanwege het posten van video’s van haar dagelijkse outfits, en volgens haar commentaarsectie heeft Holden bewezen een behoorlijke fan te zijn – samen met haar vriend Alan Carr.

Zoals Amanda in de video vermeldt, is ze momenteel op Sicilië, waar ze een nieuwe achtdelige BBC-serie filmt met de titel Amanda en Alan: de Italiaanse baan.

In de show bundelen zowel Amanda als Alan hun krachten om huizen in Italië te renoveren en hun vaardigheden uit te proberen, van loodgieterswerk, schilderen en stukadoorswerk.

Zodra het pand klaar is, wordt het verkocht en wordt alle gemaakte winst aan een goed doel geschonken.

Alan en Amanda spelen samen in een nieuwe tv-show over onroerend goed.

Een van Amanda’s andere beroemde vrienden, Keith Lemon (echte naam Leigh Francis), vond de video ook nogal vreemd en ging gisteren naar zijn eigen Instagram en TikTok als reactie.

De komiek, 49, plaatste een duet met Amanda’s originele video, die steeds verwarder leek naarmate de video vorderde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in