Alles wat je moet weten over ‘DWTS’s TikTok Mom Heidi D’Amelio

0
94


Andrew Portugal


Heidi D'Amelio op het Kathy Hilton x Halo Dog Collar National Pet Month Garden PartyFoto door Jon Kopaloff/Getty Images

Van de hoofdrol in haar eigen familierealityshow op Hulu tot moeder zijn van twee wereldberoemde TikTok-sterren. Hier is alles wat je moet weten over TikTok-moeder en Dansen met de sterren Heidi D’Amelio stelt:.

Heidi is een Amerikaanse internetpersoonlijkheid en influencer op sociale media. Ze kreeg bekendheid na de Hulu-realityshow van de familie D’Amelio. De D’Amelio Show. Heidi, bekend als de moeder van Charli en Dixie, is ook een TikTok-ster.

Heidi heeft haar plaats als internetberoemdheidsmoeder veiliggesteld met meer dan 10 miljoen volgers op TikTok en meer dan twee miljoen volgers op Instagram. Hoewel haar dochters zowel dans- als muziekcontent posten, deelt ze voornamelijk mode-, fitness-, lifestyle- en familievideo’s.

Ze werd echt beroemd samen met haar dochters in hun realityshow

Hoewel miljoenen mensen de gezichten van Charli en Dixie hebben gezien, kenden niet veel fans hun ouders voorafgaand aan de familierealityshow. Heidi en haar man Marc D’Amelio verschijnen naast hun dochters in hun doorlopende realityserie. De D’Amelio Show documenteert voornamelijk de uitdagingen en kansen waarmee het gezin wordt geconfronteerd nadat hun dochters enorm beroemd werden.

Binnen de serie wordt Heidi gezien als de moeder die het gezin bij elkaar houdt door alle constante veranderingen en aanpassingen. Ook al zal de familie D’Amelio nooit meer hetzelfde zijn na Charli en Dixie’s nachtelijke roem, Heidi houdt de meisjes geaard.

De belangrijkste focus van de show is het gezin dat zich aanpast aan de Hollywood-schijnwerpers. De show begon in september 2021 en wordt vernieuwd voor een tweede seizoen dat in september in première gaat.

ZIE OOK: CHARLIE D’AMELIO OM TE STRIJDEN IN ‘DANCE WITH THE STARS’ SEIZOEN 31

Ze doet mee aan het volgende seizoen van DWTS Samen met dochter Charli

Heidi en haar dochter Charli zijn officieel bevestigd voor de Dansen met de sterren seizoen 31 gegoten. Op een meeslepende moeder-dochter manier zullen ze tegen elkaar strijden om de Mirrorball-trofee van dit jaar.

Tijdens woensdagochtend Goedemorgen Amerika aankondiging, Heidi onthulde dat ze haar jeugd competitief heeft doorgebracht met dansen, net als haar dochter. Voor degenen die het misschien niet weten, haar dochter Charli was meer dan tien jaar een competitieve danseres en vond uiteindelijk succes in het delen van haar talent op TikTok.

Zowel Charli als haar moeder Heidi hebben een aanzienlijke online aanwezigheid en hun fans zijn verheugd om hun verschijning in de show te zien. Welke van de twee ook als beste uit de bus komt, dit is zeker een langverwacht seizoen vanwege hun aanwezigheid.

Laat ons weten wat je van dit artikel vindt


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in