Alleenstaande vader gaat viraal op TikTok met schattige date-applicatie voor pretparken

0
107


Een alleenstaande vader op TikTok is viraal gegaan na het uploaden van een video waarin hij probeert een “plus één” te vinden om hem en zijn gezin naar een pretpark te vergezellen, en fans zijn er helemaal weg van.

In de loop der jaren was TikTok het belangrijkste platform voor gebruikers om korte video’s te uploaden – en veel van hen waren viraal in het proces.

Met maandelijks meer dan een miljard gebruikers, vind je af en toe makers die de app gebruiken in een poging een andere gebruiker te vinden om hen te vergezellen naar een evenement of familie-uitje.

TikToker Chrisc2978 is een van die makers, want hij is viraal gegaan met een “schattige” video waarin hij om een ​​”plus één” vraagt ​​om hem en zijn gezin naar het pretpark Kings Island te vergezellen.

TikTok-vader gaat viraal met “schattige” pretparkapplicatie

De video van TikToker Chrisc1978, geüpload op 29 augustus, is meer dan een miljoen keer bekeken en duizenden mensen reageerden op de reacties.

Hallo, ik ben momenteel op zoek naar een plus één om mijn 15-jarige dochter, haar vriend en mij te vergezellen naar Kings Island op zaterdag 10 september 2022. Ik ben een alleenstaande 44-jarige uit Ohio en ik ben op zoek naar een alleenstaande vrouw van minstens 34 jaar oud die rookt en van achtbanen houdt,” legde hij uit.

“Laat je niet voor de gek houden door de grijze haren en de baard, ik heb ook het dad-bod erbij. Dit komt ook met de fastlane plus pass, zodat we de hele dag de achtbaanlijnen kunnen overslaan.”

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Kijkers reageerden snel op de opmerkingen waarin ze uitten hoeveel ze van zijn video genieten.

Een gebruiker antwoordde: “Ik hoop dat je iemand vindt die net zo geweldig is als jij! Ernstig!”

Terwijl een ander opmerkte: “Dude dit vergde veel moed. Ik moedig je echt aan!”

Twee dagen later uploadde Chris nog een video waarin hij deelde dat hij zijn date naar het pretpark had gekozen, maar hij zal niet onthullen wie het is totdat ze op Kings Island zijn.

Hij merkte ook een van de opmerkingen van zijn originele video op en onthulde dat hij ook de kaartjes voor de commentator en haar kind naar Kings Island zal kopen.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Hij beweert ook dat hij in de toekomst via sociale media contact zal opnemen om de vakanties van andere gezinnen te sponsoren zolang hij het zich kan veroorloven.

Ga voor meer TikTok-nieuws en andere virale verhalen naar onze hub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in