Alle vragen om je partner te vragen om TikTok’s ‘If I was’-trend te doen

0
102


TikTok bruist van de “If I was”-trend waarbij mensen hun partners een aantal spannende vragen stellen. Als je je afvraagt ​​​​hoe je het moet doen, hebben we alle details voor je.

Sociale media hebben zich uitgelaten over de nieuwste trend die de interesse van iedereen in een relatie heeft gewekt. Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd.

In het verleden namen TikTok-gebruikers ook actief deel aan de vragen van het paar, maar het lijkt erop dat een andere trend het al heeft overgenomen.

Foto door Sean Gallup/Getty Images

Wat is de “Als ik trend was”?

De ‘If I was’-trend houdt in dat mensen hun partners een aantal specifieke vragen stellen en vervolgens een verzameling foto’s gebruiken om het antwoord te onthullen.

Het idee achter de trend is om te zien hoe uw partner u ziet. Dat wil zeggen, als je hen vraagt ​​wat voor soort dier ze denken dat je bent, helpt het antwoord je te begrijpen hoe ze je zien.

Door de verschillende antwoorden die mensen hebben gekregen, is ook het hele platform betrokken en zijn er meer mensen binnengekomen om hun eigen video te maken.

Wat zijn de vragen om te stellen?

De onderwerpen variëren van een breed scala aan dingen en je hebt altijd de vrijheid om een ​​nieuw onderwerp naar wens te wijzigen of toe te voegen. De meest voorkomende die door bijna iedereen op het platform worden gebruikt, zijn echter de volgende:

  1. Wat voor seizoen ben ik?
  2. Welke kleur ben ik?
  3. Op welk dier lijk ik?
  4. Welke plaats ben ik?
  5. Welke planeet ben ik?
  6. Welk weer ben ik?
  7. Welke bloem ben ik?
  8. Welk eten doet je aan mij denken?
  9. Welke Disney-prinses ben ik?
  10. Welke film doet je aan mij denken?

Dit zijn de meest voorkomende vragen die mensen hebben gesteld om deze trend te doen. Enkele andere onderwerpen die mensen hebben opgenomen, zijn wat voor soort edelsteen ik ben, aan welk tijdstip van de dag ik je herinner. Terwijl mensen hun partners deze vragen stellen, heb je altijd de vrijheid om zelfs je ouders of vrienden te vragen.

Een andere trend haalt hier inspiratie uit

Terwijl sommige mensen bezig zijn met het maken van hun eigen video’s voor de “If I was”-trend, zijn er anderen die zich richten op het volgen van een andere buzz die het platform heeft overgenomen.

Sommige gebruikers zijn begonnen te reageren op deze video’s in de hoop te raden wat het antwoord zou kunnen zijn. Kortom, als mensen een paar foto’s laten zien voor een bepaald antwoord, probeert de andere gebruiker te raden wat het zou kunnen zijn.

Dus als je denkt dat je zelf geen video wilt maken, kun je altijd op deze trend springen en reactie-inhoud maken.

Ander nieuws: alle Starbucks-drankjes zijn in september voor de helft korting, maar de aanbieding is niet voor iedereen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in