Alle manieren waarop je een TikTok kunt bewaren om later te bekijken

0
9


Leer hoe u uw TikTok To Be Watched-lijst kunt maken.


Moeten gebruikers Opslaan of Favoriet a TikTok creëren van een ‘Om bekeken te worden‘ lijst, en zijn er andere manieren om dit te doen? Er zijn veel redenen voor individuen om video’s van sociale mediaplatforms op te slaan. Soms hebben ze geen tijd om te kijken of staat er een recept bij dat ze graag willen proberen. Wat de reden ook is, gebruikers verwachten dat de app hen een manier biedt om terug te keren naar een video zonder er opnieuw naar te hoeven zoeken.


TikTok heeft veel opties voor het opslaan van video’s, en het moederbedrijf, ByteDance, is naar Twitter gegaan om te ontdekken welke manier de voorkeur heeft van gebruikers. In een recente peiling, “Hoe bewaar je een TikTok om later te bekijken“TikTok put de”Leuk vinden‘ knop tegen de ‘Toevoegen aan favorieten‘ voorzien zijn van. De consensus is meestal 50/50 verdeeld, waarbij de Like-knop nipt wint met 0,6 procent. Dat is nauwelijks een verlies voor de optie Favorieten die meer functies biedt.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: Kun je zien wie je TikTok-video’s heeft favoriet gemaakt of opgeslagen?


De Like VS The Favorites-functie op TikTok

Twee telefoons met TikTok.  Left Phone bevat een nieuwe collectie die wordt gemaakt, genaamd TBW.  Right Phone bevat de profielpagina met het tabblad Vind ik leuk geopend.

Terwijl je naar een TikTok kijkt, is het moeiteloos om op het hartje te tikken om aan te geven dat je een video leuk vond. Met deze optie kunnen gebruikers deze natuurlijk vinden onder hun gelikete video’s in het profiel. Het is handig en ongecompliceerd, maar het biedt geen organisatie waardoor het moeilijk is om de TikTok later terug te vinden, vooral als het weken of maanden geleden is dat de gebruiker het voor het eerst leuk vond. TikToks opslaan onder Favorieten is beter voor het organiseren van TBW-inhoud.

Door het favorietenpictogram onder de opmerkingenknop te selecteren, kunnen gebruikers een TBW-categorie maken of zelfs de TikTok onder een label plaatsen dat relevant is voor het onderwerp. Maar als de gebruiker geen verzameling selecteert nadat hij deze aan de Favorieten heeft toegevoegd, kan het menu net zo rommelig zijn als het tabblad ‘Vind ik leuk’. Als een gebruiker besluit geen gebruik te maken van Collecties, komt het neer op voorkeur voor het al dan niet gebruiken van ‘Leuk gevonden‘ of ‘Toevoegen aan favorieten.’

Zelfs met deze twee opties vinden gebruikers veel andere manieren om zichzelf eraan te herinneren terug te gaan naar een video. José Valdez reageerde op de tweet van TikTok door uit te leggen dat hij de TikTok deelt met zijn vrouw om hem later te bekijken. Andere gebruikers hebben ook opgemerkt dat ze de inhoud downloaden om de TikTok in hun filmrol op te slaan. Andere methoden zijn onder meer het maken van een bestand om links op te slaan of het insluiten van de video. Het opnieuw delen van een TikTok is mogelijk, maar het post niet op het profiel van de gebruiker zoals Facebook, dus dat zou het geen effectief hulpmiddel maken voor het maken van een TBW-lijst.

De peiling van TikTok leverde veel inzicht op en zou nuttig kunnen zijn voor het bedrijf. Het bedrijf kan betere manieren vinden om de gebruikerservaring te verbeteren door hun gebruikers rechtstreeks te vragen. De app voor sociale media heeft gebruikers onlangs nieuwe voordelen geboden, zoals het Gifter Level Up-programma en effecten zoals de stem van de Trickster. Kan zijn TikTok verwijst naar een toekomstige update voor de Vind ik leuk-knop of Favorieten-functie.

MEER: Hoe de ‘Voor jou’-pagina echt werkt: TikTok legt zijn aanbevelingen uitbronnen: Twitteren, Tololo13 / TwitterLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in