‘AGT’-ster Courtney Hadwin plaagt haar debuutsingle op TikTok

0
71


Jill O'Rourke


Courtney Hadwin, Terry Crews over 'America's Got Talent: The Champions'Foto door: Trae Patton/NBC/NBCU Photo Bank

America’s Got Talent Seizoen 13-zangeres Courtney Hadwin ging onlangs naar haar TikTok-account om een ​​fragment van nieuwe muziek met haar fans te delen. De 18-jarige plaagde dat het nummer “binnenkort komt”. Dit wordt de debuutsingle van Hadwin.

Courtney Hadwin plaagt nieuwe muziek voor fans op TikTok

In haar nieuwe TikTok-video deelde Hadwin clips van haar auditie voor AGT terug in 2018. De zangeres was toen pas 13 jaar oud en ze deed de jury versteld staan ​​met haar rock-‘n-roll-stem. Hadwin haalde de Top 10 van haar seizoen.

“Maar het spijt me niet dat ik ben wie ik ben”, zingt Hadwin op de nieuwe track. “Ik hoop alleen dat je sterk genoeg bent om te begrijpen / Hurting is hoe je leert hoe het voelt om verbrand te worden / En ik probeer gewoon weer op de been te komen.”

Hoewel ze nog steeds dezelfde diepe, ruige toon heeft die we tijdens haar tijd hoorden AGTis het duidelijk dat de stem van Hadwin volwassener is geworden in de jaren sinds ze in de show verscheen.

De clip eindigt met een nieuwere foto van Hadwin met rood haar en een leren jas met een geruite broek. De zanger schreef “Coming Soon” op de video, dus hopelijk hoeven fans niet lang te wachten om het hele nummer te horen.

ZIE OOK: BEKIJK ‘AGT’ STER COURTNEY HADWIN COVER THE JONAS BROTHERS

@courtneyhadwin ………. #newmusic #agt #zanger ♬ origineel geluid – Courtneyhadwin

Dit wordt de debuutsingle van Hadwin

Wat dit nieuwe nummer nog specialer maakt, is dat dit de debuutsingle van Hadwin is. In een recente TikTok deelde ze zelfs dat ze net de releasedatum van het nummer had ontdekt. In een eerdere post liet de zanger doorschemeren dat het nummer “Breakable” heet.

Hadwin speelde covers tijdens haar tijd op AGTen ze bracht zelfs een EP uit genaamd De coversessies in 2019, met liedjes van Harry Styles, de Jonas Brothers en meer. In 2020 bracht ze ‘Happy Xmas (War Is Over)’ uit, een cover van John Lennon.

Hoewel ze originele muziek nog niet officieel heeft uitgebracht, heeft Hadwin sinds haar tijd een indrukwekkende aanhang gekregen AGT. Ze heeft momenteel meer dan 400.000 volgers op TikTok en meer dan 500.000 volgers op Instagram.

Laat ons weten wat je van dit artikel vindt


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in