Afia Schwarzenegger wordt verbannen op TikTok

0
91


Ghanese socialite, Afia Schwarzenegger Ghanese socialite, Afia Schwarzenegger

Controversiële socialite, Afia Schwarzenegger, is verbannen uit de sociale media-applicatie TikTok, waar ze meer dan 500.000 volgers heeft.

Wat het verbod op het account van de socialite mogelijk heeft veroorzaakt, blijft een mysterie, aangezien sommige gebruikers van sociale media het hebben toegeschreven aan een paar video’s die ze deed om de zelfgeprezen dochter van Maame Water, Akosua Moon-godin, na te bootsen.

Volgens TikTok: “Als iemand herhaaldelijk de communityrichtlijnen overtreedt, kan zijn account worden verbannen uit de app. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de app een veilige en leuke ruimte blijft voor alle gebruikers.

“De snelste manier om je TikTok-account te laten verbannen, is door ongepaste inhoud te delen. TikTok heeft een strikt beleid over wat het niet tolereert op het platform. Dit omvat inhoud die pesten, drugs, alcohol, naaktheid of enige vorm van seksuele inhoud promoot.

“Herhaalde overtredingen van de regels kunnen ertoe leiden dat accounthouders van het platform worden verbannen.”

Sinds het verbod op haar account hebben sommige gebruikers van sociale media video’s gemaakt waarin wordt uitgelegd waarom de moeder van drie kinderen werd verbannen en waarom ze daar een les uit moet leren.

Op 24 augustus 2022 bespotte Afia de spiritiste die onlangs Asamoah Gyan ervan beschuldigde Castro te hebben vermoord omdat ze onzin had verkondigd toen ze onder invloed was van marihuana.

Dit dwong Akosua Moon Goddess om te reageren op Afia’s bewering dat ze een wietroker was, terwijl ze dreigde met de actrice om te gaan omdat ze haar kaartlezen belachelijk maakte en haar bestempelde als nep.

De spiritist merkte ook op dat Afia’s tijd om was, maar voegde eraan toe dat niets haar kon redden.

ADA/BOG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in