Afgeluisterd tijdens Advertising Week: ‘TikTok concurreert niet meer met Instagram’

0
10


De Amerikaanse redactie van The Drum rapporteert momenteel ter plaatse tijdens Advertising Week 2022. Dit zijn de verhelderende, aangrijpende en provocerende dingen die marktleiders zeggen.

“TokTok zal concurreren met Hulu en Netflix; ze concurreren niet langer met Instagram. Dit is een enorm entertainmentplatform… Ik geloof echt in de kracht van video. En het is zo natuurlijk en organisch op een manier die Twitter wilde zijn – video biedt dat.”

– Emily Ratajkowski, model, ondernemer en bestsellerauteur

“Ad Net Zero is een beweging … om de reclame-industrie koolstofarm te maken … [and] duurzamere producten rijden. Het is de grootste verandering in onze branche in 100 jaar. Omdat de VS goed is voor 40% van de advertentie-uitgaven, zullen we de wereld veranderen als we het hier laten werken. Als we falen, zullen we falen.”

– Stephen Woodford, algemeen directeur, The Advertising Association

“Er zit zoveel kracht in drie kleine letters: ‘ja’. Neem risico’s. Het is oké om te falen. Je faalt hard, je gaat verder, je gaat snel verder.”

– Jennifer Healan, vice-president van Amerikaanse marketing en inhoud, McDonald’s

“Het is geen koekje of geen koekje. Het is wie ken je en wie ken je niet en hoe breng je ze dan op een andere manier in de markt.”

– Jen Whelan, senior vice-president, hoofd B2B-marketing, Yahoo

“Het publiek heeft een kortetermijngeheugen. Wees niet bang om iets af te doen als merk als het niet goed wordt ontvangen. Mensen zullen je virale inhoud onthouden en dingen vergeten die niet zo interessant zijn.”

Pablo Rochat, kunstenaar en creatief directeur

“We raden merken aan om de opdracht niet te veel te ontwikkelen als het om makers gaat. Je huurt ze in omdat ze de authenticiteit hebben; ze hebben de connectie met het publiek. Als merk hoef je ze alleen maar te vertellen over het product en je doelen. Geef ze de ruimte om zichzelf te zijn.”

– Kimberly Wu, wereldwijde leider van partnermarketing, TikTok

“[The metaverse] is een enorm nieuw canvas waarop we kunnen schilderen … dit zorgt voor nog meer creativiteit op veel meer manieren die onze geest zich op dit moment niet eens kan voorstellen.”

Bianca Bradford, Head of Agency (Noord-Amerika), Meta

“Elk bedrijf zou een weerstrategie moeten hebben … Het heeft invloed op elke persoon, elk afzonderlijk bedrijf, elke dag … Het stimuleert het consumentengedrag [and] beïnvloedt hoe mensen zich voelen. Dat is heel belangrijk voor een marketeer [because] het vertelt je wat ze gaan kopen.”

Sheri Bachstein, CEO van The Weather Company

“Mensen zullen makers volgen tot in de metaverse … Iedereen denkt dat het videogames en een headset worden, maar het gaat echt om samen zijn als je niet fysiek aanwezig bent.

– Nada Stirratt, vice-president, Meta

“Het is bijna onmogelijk om een ​​slecht product te kopen. Je moet vastbesloten zijn om de recensies niet te controleren. Het is niet zoals in de jaren zestig wanneer je een product koopt en hoopt dat het werkt … We gaan over het verbinden van die opkomende [quality] bedrijven met consumenten.”

– Mark Douglas, Chief executive, MNTN

“Cultuur eet strategie voor het ontbijt. Je kunt zoveel bereiken als je een team hebt dat de juiste cultuur in zich opneemt.”

– Kenny Mitchell, CMO, Snap Inc.

Meld u hier aan voor de dagelijkse Amerikaanse nieuwsbrief van The Drum voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in