Adele reageert op fan met een TikTok-filter op haar

0
19


LAS VEGAS, NEVADA - NOVEMBER 18: Adele presteert op het podium tijdens de

Opmerking voor mezelf: gebruik geen filters rond Adele. De bekroonde singer-songwriter verraste een fan tijdens een concert in haar ‘Weekends with Adele’-residentie in Las Vegas toen ze een selfie met hen ging maken, maar ze leek even verrast door een filter aan de telefoon. In een TikTok-video die op 27 november werd gepost, werd Adele getoond terwijl ze door het publiek liep en naar voren leunde om te glimlachen met één fan in het bijzonder, totdat ze haar veranderde uiterlijk opmerkte. “Oh mijn God, wat heb je met mijn gezicht gedaan?” zei ze voordat ze wegreed. “Woah meid, haal dat filter van mijn gezicht!”

Ondanks haar eerste reactie keerde Adele toch aarzelend terug naar de fan en zei: “Hoe heet je, waarom gebruik je zulke filters?” Ze voegde er vriendelijk aan toe: “We zien er niet uit als die schat”, voordat ze zachtjes het haar van de fan naar achteren duwde en verder vroeg naar hun favoriete herinnering van toen ze jonger waren. “Alleen Adele die willekeurig naar me toe komt en me mijn hele bestaan ​​doet vergeten”, schreef de fan, Jamy G genaamd, gedeeltelijk bij de video.

Hoewel dit specifieke filter Adele misschien heeft geschokt, zijn ze overal aanwezig: 80 procent van de meisjes zegt dat ze er een hebben gedownload of een app hebben gebruikt om de manier waarop ze eruitzien op foto’s te veranderen op 13-jarige leeftijd, volgens gegevens uit 2020 van de Dove Self-Esteem projecteren. Deze filters zijn op de lange termijn niet goed voor onze geestelijke gezondheid, waarbij het Newport Institute wijst op onderzoek dat aantoont dat degenen die vaak filters op sociale media gebruiken, ook meer ontevredenheid over zichzelf rapporteren. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat filters onze perceptie van onszelf kunnen vertekenen, waardoor vaak onrealistische en onbereikbare eurocentrische schoonheidsnormen worden gepromoot. Er zit een kern van waarheid in de woorden van Adele, en dit zou wel eens het teken kunnen zijn dat we allemaal nodig hadden om op weg te gaan naar een #nofilter-levensstijl. Bekijk hieronder de volledige videoclip.

@ilovejamyg

Gewoon Adele die willekeurig naar me toe komt en me mijn hele bestaan ​​doet vergeten en gewoon volgt en huilt als een pendeja#adele #adeleconcert #adeleceasars

♬ origineel geluid – Jamy GLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in