Addison Rae’s moeder haalt uit naar Monty Lopez in verhitte TikTok-vete

0
51


Addison Rae’s moeder, Sheri Easterling, kreeg ruzie met ex-man Monty Lopez in een reeks verwijderde TikTok-opmerkingen die sociale media in een tizzy sturen.

De vete tussen Addison Rae’s ouders blijft overkoken als het ex-koppel hun relatieproblemen in de schijnwerpers zet.

Voor degenen die niet op de hoogte zijn, Sheri en Monty zijn blijkbaar al meer dan een jaar gescheiden. Deze zomer werd Monty ontmaskerd omdat hij Sheri zou hebben bedrogen met een jongere vrouw, wat zowel Addison als Sheri ertoe bracht hem niet meer te volgen op sociale media.

Te midden van de chaos werden rapper Yung Gravy en Sheri een beetje een item. Dit zorgde ervoor dat Monty de muziekartiest uitdaagde voor een bokswedstrijd – die Gravy beleefd afsloeg.

Nu heeft Monty een diss-track uitgebracht tegen Yung Gravy … samen met een hele reeks TikTok-video’s die uithalen naar critici van zijn huidige situatie, waaronder een die mensen terugsloeg die hem een ​​​​zijoog gaven voor ‘daten met 20-jarigen’.

Het lijkt erop dat Sheri een paar dingen tegen haar ex-man te zeggen had in het commentaargedeelte van de video, hoewel haar uitwisseling sindsdien is verwijderd.

“Waarom heb je ‘Husband to Sheri’ dan niet uit je bio gehaald, zodat ik al lang geleden verder kon?” zij schreef.

“Lmao wauw,” antwoordde Monty. “Dat hield me niet tegen! Ben je serieus?”

Een andere opmerking was ook opgenomen in de thread, hoewel het onduidelijk is of Sheri al dan niet reageerde op Monty of een andere TikTok-gebruiker.

“Goed, ik ben blij dat we op dezelfde lijn zitten”, antwoordde ze. “Laat hem dus STOPPEN.”

sheri monty tiktok spatInstagram: TikTokroomTM

Dit markeert de laatste gebeurtenis in de voortdurende dramaserie tussen deze twee TikTok-beroemde ouders nadat Yung Gravy zich uitgebreid over het onderwerp uitsprak en zei dat Sheri zich “in verlegenheid bracht” door haar ex-man en dat de situatie “echt aan het slopen was” Addison.”

Voorlopig heeft Addison afstand genomen van beide ouders, met bronnen dicht bij de ster die zeggen dat ze “gekrenkt” is door hun zeer openbare familievete.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in