Addison Rae pronkt met epische buikspieren die dansen in een sportbeha op TikTok

0
13


  • Addison Rae heeft zojuist een nieuwe TikTok gepost die ons laat zien dat ze teruggaat naar haar roots: ze betrad de dansvloer met een aantal epische moves.
  • In de video pronkt Addison met haar gebeeldhouwde AF-abs in een sportbeha met bandjes.
  • Ze houdt van het doen van oefeningen voor het versterken van de billen, en paparazzi vangen vaak de ster als ze met zweet gevulde trainingslessen verlaat.

Addison Rae maakte naam door allerlei dansjes te doen op TikTok, en nu gaat ze terug naar haar roots. De 22-jarige heeft zojuist een TikTok laten vallen waarop ze er echt voor gaat in een dansstudio in een bh met bandjes en een joggingbroek.

In de video is te zien hoe Addison met haar lichaam rolt en een aantal zeer indrukwekkende bewegingen laat zien terwijl een dansleraar commando’s op de achtergrond roept. Addison wikkelt de zaken op de grond af met een hele reeks extra bewegingen waarvan je weet dat je ze thuis wilt perfectioneren. Het is ook moeilijk te missen hoe episch gespierd haar buikspieren zijn in die sportbeha. Verdomme, Addison!

Dit is de eerste dansvideo die ze in een tijdje heeft uitgebracht. Dus fans waren er begrijpelijkerwijs enthousiast over. “Ok addisonšŸ‘€”, schreef iemand. “Yasss we hebben je dansjuf Addison gemist šŸ‘šŸ™Œ.” En hetzelfde.

Als het gaat om het krijgen van die supergestemde kern, heeft Addison niet echt heel veel details over haar huidige trainingsroutine met fans onthuld, maar ze heeft een paar fragmenten achter de schermen met fans gedeeld om een ā€‹ā€‹glimp te geven van hoe ze blijft zo fit.

Vorig jaar deelde de favoriete sportschool Dogpound van beroemdheden een video waarin Addison een beentraining volledig verpletterde. In de video is te zien hoe Addison verzwaarde beenliften achter haar doet (een geweldige buitbrander), gevolgd door indrukwekkend ogende slams met touwen. Ze volgde dat met springvijzels met touwen en beenliften op handen en voeten met enkelgewichten. Pulsen, beencirkels en beenverlengingen maakten de sessie compleet voor een all-over workout die haar buit zeker niet verwaarloosde.

Over billentrainingen gesproken … Addison deelde in 2020 een bilspiertraining van zes minuten met Kourtney Kardashian voor Poosh. De training bevatte 30 seconden brandkranen aan elke kant, ezelschoppen en brandkraanverlengingen. “Het brandt letterlijk zo erg, maar het is zo goed”, zegt Addison in de video.

Addison is blijkbaar ook een fan van hete yoga – ze werd in juli gespot bij het verlaten van een klas met haar indrukwekkende buikspieren volledig zichtbaar. En het is logisch dat als ze een yogi is, ze ook Pilates graaft. Addison deelde een fragment van zichzelf in een klas in augustus, terwijl ze wat dijbeenknijpen deed met een ring tussen haar knieĆ«n.

En natuurlijk krijgt Addison veel cardio door te dansen. Probeer bijvoorbeeld een paar van deze bewegingen thuis uit te voeren zonder dat je HR superhoog wordt.

Ben zo terug: ik moet gaan recreĆ«ren, probeer die coole nieuwe dans thuis te doen…LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in