AdCombo’s expert: TikTok wordt moeilijker voor affiliate marketing, maar blijft werken

0
81


Om een ​​campagne te lanceren, moet men heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een aanbieding en het maken van creatieven. Bovendien kan er meer dan één poging nodig zijn om succes te behalen.”

— Una, teamleider bij aangesloten afdeling AdCombo

CALGARY, ALBERTA, CANADA, 5 september 2022 /EINPresswire.com/ — Una, teamleider van de aangesloten afdeling en expert van AdCombo, zei dat de bekendheid van TikTok’s partner aan het vervagen is sinds het voeren van een campagne op TikTok moeilijker is geworden. Op dit moment geven veel aangesloten teams het gebruik van TikTok als verkeersbron op. Het is echter nog steeds mogelijk om geld te verdienen op TikTok als de focus goed ligt.

In de tijd dat aangesloten bedrijven TikTok ontdekten als een fris en veelbelovend alternatief voor Facebook, was TikTok een gemakkelijk te starten bron. Veel filialen en teams richtten hun aandacht op een frisse en veelbelovende bron.

Tegenwoordig, wanneer veel aangesloten bedrijven actief zijn, is het moderatieproces van TikTok strenger. Om een ​​campagne te lanceren, moet men heel voorzichtig zijn bij het kiezen van een aanbieding en het maken van creatieven. Bovendien kan er meer dan één poging nodig zijn om succes te behalen.

Desalniettemin is het nog goed mogelijk om geld te verdienen met TikTok als men op de juiste manier werkt.

Hier zijn een paar tips:

1. TikTok wordt steeds populairder bij het 30+ publiek, vooral in Saoedi-Arabië en enkele Latijns-Amerikaanse en Europese landen;

2. De convergerende verticalen zijn verjonging, dieet en gewichtsverlies. Het voor/na-formaat past het beste bij hen. Haarverzorging en schoonheid behoren ook tot de topbranches. De meest geschikte creatieven voor hen zijn productgebruik met een lopende beschrijving;

3. Kies bij voorkeur voor betaalde advertenties – TikTok Ads Manager, dan is de kans groter dat het resultaat sneller verschijnt. Gratis verkeer is een prima optie in de gebieden waar TikTok niet beschikbaar is. Bijvoorbeeld in de Balkanlanden.

AdCombo doorgewinterde managers staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de meest voordelige manier om uw inkomen online te laten groeien. 120 000+ filialen werken al met AdCombo’s brede scala aan verticals en zeldzame GEO’s over de hele wereld. Word lid van AdCombo en profiteer van stabiele betalingen twee keer per week en speciale voordelen voor AdCombo-filialen!

AdCombo
AdCombo
mail ons hier
Bezoek ons ​​op sociale media:
Facebook
AnderLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in