Adam Levine ontkent beschuldiging van affaire die begon in een virale TikTok

0
64


bovenlijn

Maroon 5 frontman en voormalig De stem coach Adam Levine ontkende zijn supermodelvrouw Behati Prinsloo te hebben bedrogen, maar erkende dinsdag dat hij “slecht oordeelde” had, nadat een bewering dat hij een affaire had met een Instagram-model viraal ging op TikTok.

Belangrijkste feiten

Zelf-beschreven Instagram-model Sumner Stroh plaatste maandag een wijdverspreide TikTok waarin ze beweerde dat ze een jarenlange affaire had met Levine, en zei dat hun laatste interactie was toen de zanger haar een Instagram-bericht stuurde met het verzoek om toestemming om zijn ongeboren kind met Prinsloo de naam Sumner te geven.

Stroh zei in de video dat ze “volledig gemanipuleerd” was en zich “uitgebuit” voelde door Levine, en dat ze ervoor koos om naar voren te komen omdat een vriend die ze had vertrouwd met de informatie, het verhaal probeerde te verkopen aan roddelbladen.

Een dag later zei Levine in een verklaring op zijn Instagram-verhaal dat hij geen affaire had, maar voegde eraan toe dat hij “slecht beoordelingsvermogen” had getoond door op “elke vorm van flirterige manier” met iemand anders dan Prinsloo te praten.

Hij erkende dat hij “de grens overschreed” in bepaalde “ongepaste” interacties, maar zei dat hij binnen zijn familie stappen heeft ondernomen om de situatie te verhelpen, door te zeggen dat hij “naïef en dom” was om “het enige dat echt belangrijk voor mij is” te riskeren. ”

Zowel Levine als Stroh werden online zwaar bekritiseerd: Levine werd bekritiseerd omdat hij zijn vrouw zou hebben bedrogen en probeerde zijn ongeboren kind naar zijn ogenschijnlijke minnares te vernoemen, en Stroh omdat hij de affaire zou hebben uitgevoerd met Levine, die een gepubliceerde relatie heeft gehad met Prinsloo voor ongeveer een decennium.

Stroh plaatste maandag een tweede video waarin ze haar wroeging voor de affaire benadrukte, en zei dat ze een relatie met Levine was aangegaan in de veronderstelling dat het huwelijk van het paar “voorbij” was, maar het stil hield om negatieve pers te vermijden, eraan toevoegend dat ze de verstrengeling beëindigde zodra ze geleerd “dat was niet het geval.”

Groot aantal

192.900. Zo vaak is de originele video van Stroh gedeeld op TikTok. De video heeft ook ongeveer 1,2 miljoen likes verdiend.

Sleutelachtergrond

Levine en Prinsloo maakten eerder deze maand bekend dat ze hun derde kindje samen verwachten. Ze trouwden in 2014 en hebben twee dochters. Prinsloo heeft niet publiekelijk gereageerd op de aantijgingen van de affaire. Nadat Stroh haar video had gepost, kwam een ​​tweede vrouw naar voren op TikTok om screenshots te delen van wat volgens haar ongepaste berichten waren die ze van Levine ontving. “Ik heb echt medelijden met zijn vrouw en niemand verdient dit”, zei ze in de TikTok, en moedigde elke andere vrouw met wie Levine communiceerde aan om naar voren te komen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in