Achter het virale ‘Academic Weapon’: TikTok-ster deelt advies voor studenten

0
9


Volgens Brad Kraut is de enige manier om naar school, studeren of huiswerk te gaan, een ‘academisch wapen’ te zijn.

Deze unieke uitdrukking die wordt gebruikt door de maker van virale inhoud wordt nu gretig gebruikt door hogescholen in het hele land.

“Ik denk niet dat de academici het einde betekenen, alles betekent alles,” zei Kraut. “Ik heb echter heel goed werk geleverd door naar mijn lessen te komen, te laten zien dat ik om mijn professoren geef en dat heeft me uiteindelijk geholpen met mijn academici, bouwt een relatie op met mijn professoren.”

Hij zei dat de helft van de strijd gewoon opduikt. Met andere woorden, georganiseerd zijn, naar de les gaan en relaties aangaan met professoren zijn de gemakkelijke overwinningen die studenten onmiddellijk kunnen behalen.

“Ik zit in de klas, ook al geef ik niet om de klas, ik probeer altijd plezier te hebben in de klas”, zei Kraut. “Ik doe mee en uiteindelijk is dat een academisch wapen, maar ook je neemt deze mentaliteit om een ​​academisch wapen te zijn voor elk aspect van het leven.”

Als student aan Penn State gelooft Kraut er heilig in om in elke klas op de eerste rij te zitten.

“Veel plezier ermee”, zei Kraut. “Ik begon mezelf een academisch wapen te noemen omdat ik het hilarisch vond.”

Hij wist niet dat die uitdrukking door studenten in het hele land zou worden gebruikt, hen zou motiveren om het beter te doen, beter te zijn en hun volledige potentieel op een komische manier na te streven. Om nog maar te zwijgen, voordat het interview begon, bereikte Kraut een half miljoen volgers op TikTok.

Kraut is verantwoordelijk voor de nieuwe TikTok-trend “Kick The Sheets”. Gebruikers posten ’s ochtends vroeg een video van zichzelf terwijl ze ‘de lakens schoppen’ wanneer ze wakker worden, merkbaar enthousiast om de dag te beginnen. Door Kraut na te bootsen, posten veel gebruikers van sociale media TikToks van zichzelf terwijl ze pushups, jumping jacks of enige vorm van spontane oefening doen.

Verder begon Kraut zijn eigen “Kick The Sheets” kledinglijn met deze zin op shirts, mokken, vlaggen, etc.

Veel studenten zijn niet ingesteld op een hoofdvak of werkgebied dat ze willen nastreven. Hoe moedigt Kraut mensen aan om op zichzelf te wedden?

“Vind wat je graag doet en ga ervoor”, zei Kraut.

Hij lijkt een eenvoudig recept te hebben voor het succes dat hij heeft behaald. Uiteindelijk komt het neer op geloof, zelfvertrouwen en misschien een beetje komedie.

“Zoveel mensen vallen onder een maatschappelijke druk dat ze dit of dat moeten doen,” zei Kraut. “Volg niet de kudde. Wees niet zoals iedereen.”

Steun studentenmedia!
Overweeg alstublieft om te doneren aan The State News en de toekomst van de journalistiek te helpen financieren.

Discussie

Deel en bespreek “Achter het virale ‘Academic Weapon’: TikTok-ster deelt advies voor studenten” op sociale media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in