Aanpassen en TikTok iOS 14.5+-gids vindt gebruikersaanmeldingspercentages van meer dan 50% in geselecteerde regio’s

0
179


Nieuwe gids toont een verschuiving in advertentie-uitgaven van iOS naar Android na uitrol van App Tracking Transparency (ATT) plus inzichten in gebruikersprivacy voor marketeers

SAN FRANCISCO, 2 aug. 2022 /PRNewswire/ — Analyseplatform voor mobiele marketing Aanpassen en toonaangevend videoplatform voor korte vormen TikTok heeft vandaag een gezamenlijke gids uitgebracht, iOS 14.5+: succes eenvoudig gemaakt met Adjust en TikTok biedt inzichten en best practices om mobiele marketeers, ontwikkelaars en adverteerders te helpen navigeren in de steeds veranderende wereld van gebruikersprivacy op mobiel. Omdat opt-in-percentages kunnen variëren van 17% tot 50% in verschillende regio’s, beschrijft het rapport ook verschillen per regio of markt, om de strategie beter te informeren of te benchmarken wat wel of niet werkt van land tot land.

“De uitrol van iOS 14.5 riep vragen op over de toekomst van gebruikersacquisitie en -attributie in de mobiele marketingindustrie, maar uit gegevens blijkt dat de gevolgen niet zo groot zijn als velen hadden verwacht”, aldus Katie Madding, Chief Product Officer van Adjust. “Adverteerders kunnen blijven bloeien, terwijl ze het vertrouwen van de klant behouden, door privacygerichte mobiele marketing te omarmen en te leunen op toonaangevende oplossingen die alle aspecten van het app-ecosysteem ten goede komen.”

De iOS 14.5+-gids van Adjust en TikTok bevat tips voor het verkrijgen van aanmeldingsgegevens, inzichten in conversiewaardemetingen en best practices voor campagnes die in dit veranderende, op privacy gerichte tijdperk worden gelanceerd. De gids bevat ook een aantal best practices en aanbevelingen voor het uitvoeren van campagnes op TikTok, waaronder een optimale accountconfiguratie voor iOS 14.5+, de beste benaderingen voor advertentiegroepen en optimalisatieoplossingen.

De belangrijkste bevindingen zijn onder meer:

  • Een kleiner dan verwachte verschuiving in advertentie-uitgaven van iOS naar Android. In de aanloop naar de release van iOS 14.5 daalden de advertentie-uitgaven op iOS langzaam van ongeveer 41% naar ongeveer 38% in april 2021. Dit aantal bleef gedurende 2021 dalen en bereikte tussen juli en oktober een dieptepunt van iets meer dan 30%, voordat het weer opveerde tot 34% tegen april 2022.
  • Opt-in tarieven zijn gestegen van 2021 tot 2022, wat inhoudt dat een groeiend aantal gebruikers de voordelen van opt-in begrijpt en dat merken en marketeers deze voordelen met succes aan hun consumenten bieden. Vergeleken met eerdere voorspellingen, waarbij de opt-in tarieven slechts 5% waren, zijn de aantallen nu ruim boven de 30%. Gaming heeft een gemiddelde van 31% gepost vanaf Q2 2022 en hyper casual games hebben 39% bereikt.
  • Opt-in uitsplitsingen per land. Gegevens aanpassen blijkt dat, vanaf Q2 2022, Indonesië publiceert de hoogste gemiddelde opt-in tarieven van 50%, gevolgd door Thailand (42%), Brazilië (39%), Vietnam (39%) en India (36%). In de tussentijd, Duitsland heeft het laagste opt-in tarief van 17%.

“Terwijl mobiele marketing zich blijft ontwikkelen, zetten we ons volledig in om een ​​veilig en beschermd platform voor onze gebruikers te bieden, terwijl we toegewijde oplossingen en optimalisatiemethoden ontwikkelen om samen met onze adverteerders en partners door de veranderingen te navigeren,” zei Melissa Yang, Hoofd Ecosysteempartnerschappen, TikTok. “We zijn verheugd om de nieuwste inzichten uit dit rapport te onthullen en door te gaan met het bouwen van een plek waar marketeers de TikTok-gemeenschap op een zinvolle manier kunnen betrekken.”

Voor aanvullende inzichten is de volledige iOS 14.5+-gids beschikbaar om te downloaden hier.

Over Aanpassen

Aanpassen is het mobiele marketinganalyseplatform dat wordt vertrouwd door groeigedreven marketeers over de hele wereld, met oplossingen voor het meten en optimaliseren van campagnes en het beschermen van gebruikersgegevens. Aanpassen stuurt duizenden apps aan met ingebouwde intelligentie en automatisering, ondersteund door responsieve wereldwijde klantenondersteuning.

Adjust is een dochteronderneming van AppLovin (Nasdaq: APP), een toonaangevend marketingsoftwareplatform dat ontwikkelaars een krachtige, geïntegreerde reeks oplossingen biedt om hun missiekritieke functies zoals gebruikersacquisitie, inkomsten genereren en meten op te lossen. Meer informatie over Aanpassen op www.adjust.com.

Mediacontacten

Aanpassen
Joshua Grandy
[email protected]

BRON Aanpassen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in