9 van de beste makers van Kiwi-inhoud om te volgen op TikTok

0
15


Andere social-mediaplatforms willen het nabootsen, bedrijven stromen er naartoe en sommigen verdienen er zelfs geld aan: in 2022 is TikTok een van de meest invloedrijke hotspots ter wereld geworden.

Met meer dan 1 miljard gebruikers is de groei van TikTok enorm gestegen sinds de pandemie en blijft het in populariteit stijgen.

Omdat er zoveel gebeurt in één kleine app, kan het moeilijk zijn om het bij te houden, dus hebben we een handige lijst gemaakt van de tien Kiwi’s die je nu kunt volgen – of je nu op zoek bent naar wat gelach, je te reo Māori of voedselinspanning nodig hebben.

(Van links) Harrison Waugh, Lisa Perese-Cullen en Lance Savali zijn slechts enkele van de Kiwi TikTokers die NZ op de kaart zetten.

Geleverd

(Van links) Harrison Waugh, Lisa Perese-Cullen en Lance Savali zijn slechts enkele van de Kiwi TikTokers die NZ op de kaart zetten.

LEES VERDER:
* Pop Tart: Wat gebeurt er in het leger van Taylor Swift?
* GenZers staan ​​op het punt uw belangrijkste consument te worden
* Man speelde dood op TikTok – en scoorde een ‘CSI’ lijkoptreden

Lisa Perese-Cullen (@lisaperese_)

Mama vloggen, maar maak het realistisch – en grappig.

Lisa Perese-Cullen is de hilarische thuisblijfmoeder van twee wiens verfrissende benadering van vlogs en commentaar je non-stop door haar TikTok laat scrollen.

Haukatangi Heta (@haukatangi_heta)

Ooit betrapt op het gekibbel van de tantes over de marae? Haukatangai Heta kent de pijn maar al te goed en zet de alledaagse familiedrama’s om in hilarische sketches.

Heta belichaamt zijn klassieke tante-, moeder- en oma-rollen zo goed dat het je zou vergeven als je ineenkrimpt van angst of in lachen uitbarst elke keer dat zijn personages tevoorschijn komen om te spelen.

Judy Gao (@judygaocouture)

Met 1,9 miljoen volgers en 34,2 miljoen views op haar account is Judy Gao een van de prominente makers van naaitok.

Gao’s prachtige jurken, die in 2018 meededen aan Project Runway NZ, bleven fans verbazen en haar ontwerpen worden wereldwijd aanbeden.

Matt Reynecke (@kitchen_by_matt)

Onder de naam Kitchen By Matt deelt Matt Reynecke heerlijke recepten die kijkers thuis kunnen proberen, met overheerlijk vlees en prachtig baksel dat overal in zijn account te zien is.

Reynecke heeft ook een paar video’s die je helpen goed te eten zonder de bank te verslaan met zijn $ 20-feed voor vier series.

Harrison Waugh (@verboten.intern)

Aucklander Harrison Waugh is een alleskunner, van het maken van vlog- en comedycontent tot het verbreden van je smaak door muziek en memes te chatten.

Zijn inhoud over werken in de horeca is helaas herkenbaar, Waugh is ongelooflijk actief in de app, wat betekent dat je waarschijnlijk iets te lang door zijn TikTok zult scrollen

Lance Savali (@lancesavali)

Een getrainde hiphopdanser die het podium heeft gedeeld met onder meer Jennifer Lopez en Rihanna, de bewegingen van Lance Savali zullen je betoveren.

De inwoner van Wellington is geen onbekende voor de camera, hij verscheen op Celebrity Treasure Island, Dancing With the Stars en RuPaul’s Drag Race Down Under — als er iemand is van wie je aantekeningen moet maken op TikTok-dansen, is het Savali.

Josh Aoraki (@joshaoraki)

Als Stardome-astronoom, reo Māori-spreker en echt grappige kerel, heeft TikTok van Josh Aoraki alles wat je nodig hebt.

Als je je reo Māori wilt uitbreiden, meer wilt weten over de sterren en de Māori-cultuur, of lekker wilt lachen, dan zit je goed met de inhoud van Aoraki.

Lilia Alexander (@liliaalexander)

Op zoek naar wat inhoud om in te ontsnappen?

Lilia Alexander’s TikTok-feed zal je betoveren met haar dromerige reisposts en enkele van de beste bezienswaardigheden en gemakken die NZ te bieden heeft, belichten.

Craig Hickman (@dairymannz)

Craig Hickman is een gezonde Kiwi-kerel die de ins en outs van het boerenleven en zijn heerlijke maaltijden deelt.

Laat Hickman’s kalmerende en grappige aanwezigheid je meenemen op een reis die je al dan niet laat plannen om een ​​cottagecore-leven te beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in