8 Beste Marvel-personages volgens TikTok Content Creators

0
117


Zoals gewoonlijk was San Diego Comic-Con 2022 enorm voor Marvel-fans, met trailers, projecten en een tijdlijn voor beide fasen 5 en een glimp van fase 6. Aanwezig, virtueel of persoonlijk, op de 2022 Comic Con waren Marvel TikTokers die video’s en theorieën posten en hebben gepost over de toekomst van de MCU en sommige makers van personages hopen dat ze zullen terugkeren.Daarbij kwamen discussies over welke personages ze het meest zouden missen in de vorige fasen en welke ze het meest recentelijk leuk vonden om naar te kijken. Onnodig te zeggen dat deze makers van inhoud een breed scala aan favoriete Marvel-personages hebben, maar de makers hebben het teruggebracht tot de beste keuze.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

8 Kate Bishop – @Daniellesilverstone (128.2k)

Terwijl de Hawkeye show toonde een aantal stellaire personage-squadrons, zoals de trainingspakmaffia, die, in de woorden van Danielle, een “komisch nauwkeurige” weergave van hun stripboektegenhangers liet zien, het was Kate die haar favoriete personage blijft. Kate Bishop is ongetwijfeld een felle opkomende Avenger die haar waardigheid heeft bewezen, niet alleen voor Hawkeye, maar ook voor New York City en Kingpin, een van de meest gemene personages die Marvel tot nu toe heeft voortgebracht.

Gerelateerd: 10 onpopulaire meningen over Kate Bishop, volgens Reddit

Volgens Danielle Silverstone was het echter geen van deze dingen die Kate tot haar “comfortabele personage” maakten, maar eerder was het “een stripfiguur zien omgaan met [her relationship with her parents]” waardoor Danielle zich “gezien” voelde.

7 Beide Captain Americas – @Newts.films (76.4k)

Zowel Sam Wilson als Steve Rodgers hebben de Captain America-titel op hun eigen manier belichaamd; echter, tussen de twee van hen, ze allebei, volgens Liz, “opstaan” en tonen eindeloze vastberadenheid tegen alle verwachtingen in.

Liz gaat verder met te zeggen dat beide versies van Captain America “the good we” zijn [should] altijd streven om te zijn,” natuurlijk, verwijzend naar het feit dat beide mannen staan ​​voor de verbetering van de wereld en de mensen die erin leven. Onnodig te zeggen dat beide Caps hun eigen vonk op tafel brengen, en ze belichamen allebei de goed waar iedereen aan moet voldoen.

6 Loki – @Victoriaorgana (47,9k)

Een van de slimste en meest ambitieuze antihelden in de MCU is Loki. Loki is een balans tussen sluw, chaotisch en zorgzaam en probeert alle drie deze kenmerken te combineren en weer te geven gedurende zijn 11 jaar bij de MCU.

Gerelateerd: elke antiheld in de MCU, gerangschikt

Victoria stelt dat ze “heel veel van Loki begon te houden” tijdens “Thor: De Donkere Wereld en Thor: Ragnarok,” gaat verder met te zeggen dat het zien van “de dynamiek van hun broer of zus, het zien van hun groei en alles over hen” Victoria inspireerde om “[get] naar binnen [the] strips.” Ze eindigt met te zeggen dat ze in de strips graag een “gender-vloeiend personage” zag [stepping into] in de schijnwerpers en echt [being] zich.”

5 Daredevil – @Basically_an_avenger (12.6k)

Daredevil is een gecompliceerd personage dat twijfelt tussen een loyale vriend zijn en de straatvechter zijn die afstand neemt van anderen. Hoewel Daredevil een complexe en vaak vreemde relatie met anderen heeft, probeert hij altijd zowel zichzelf als de wereld om hem heen te verbeteren.

Volgens Sarah spreekt Daredevil tot haar omdat “hij zowel emotionaliteit als lichamelijkheid belichaamt” van een meer herkenbare superheld. Zij, als een vrouw uit het Tri-State-gebied, heeft betrekking op Daredevil omdat hij “zijn gemeenschap verdedigt, wat spreekt tot de New Yorkse mentaliteit” en gaat verder met te zeggen dat “dingen op gemeenschapsniveau beginnen voordat ze naar buiten reiken [world]dus het is het beste om eerst je gemeenschap te verdedigen.”

4 Wanda Maximoff – @Amandajustvibin (303.2k Volgers)

Wanda Maximoff is een van de meest doelgerichte Marvel-personages. Alles wat ze tijdens haar 10-jarige loopbaan bij Marvel heeft gedaan, wordt gedreven door een motiverende factor. Meest recentelijk verlangde Wanda naar een kans om gelukkig te zijn, en hoewel ze het misschien op twijfelachtige manieren aanpakt, spreekt deze mentaliteit tot de menselijke ervaring.

Er valt zoveel te tekenen en te relateren aan dit personage, maar Amanda “vond troost in fictie toen de tegenspoed en het hartzeer van de realiteit te moeilijk werden om te verdragen.” Ze gaat verder met te stellen dat ze, net als Wanda, bepaalde “verkooppunten voor” [her] zin geven aan het leven [she] werd geboren.”

3 Spider-Man – @Alldayshow (1.6k)

Peter Parker is een van de meest betrouwbare en beminnelijke personages, die zichzelf en anderen voortdurend bewijst dat hij het waard is om in de schoenen te staan ​​waarin hij staat. Het karakter van Spider-Man heeft de tand des tijds doorstaan ​​en heeft het respect en de bewondering van fans over de hele wereld, waaronder Ellie.

Verwant: 10 van de beste MCU-paaseieren van mevrouw Marvel

Ellie zegt dat ze “van Spider-Man houdt”, niet alleen omdat sommige van zijn karaktereigenschappen zijn “zijn intelligentie, zijn vastberadenheid, zijn onbaatzuchtigheid, zijn vindingrijkheid, zijn humor”, maar ook omdat hij “zich thuis voelt. Hij is een van de eersten helden [she] verliefd op voelen”, en daarom zal ze, wat er ook gebeurt, aan het eind van de dag “altijd terugkomen naar Spider-Man”.

2 Robbie Reyes – @Amaingnickanger (21.6k)

Als er één woord was om Robbie Reyes te beschrijven, dan zou het gemotiveerd zijn. Hij gebruikt niet alleen zijn eigen strijd om hem voort te stuwen om een ​​goed mens te zijn, maar hij is de belichaming van een alomvattende zorgzame persoon.

Gerelateerd: 10 beste familiegevechten in de MCU, gerangschikt

Nickanger stelt dat “Robbie Reyes het lichtende licht was in stripboeken die trokken” [him] in de hobby. Robbie als personage was in staat om opnieuw te definiëren wat het betekent om een ​​Ghost Rider te zijn en om echte kenmerken in te brengen die herkenbaar zijn en relaties te creëren die substantieel en belangrijk zijn.” Over het algemeen is een van de componenten van Robbie’s personage waar Nickanger zo van geniet, dat “in het aangezicht van tegenspoed, [Robbie] weet wat de juiste beslissing is.

1 Carol Danvers – @Samosasandpopcorn (2.0k)

Carol Danvers is zonder twijfel een van de meest moedige en vastberaden vrouwelijke vechters in de MCU. Over het algemeen is haar reputatie echter tekortgeschoten, maar dat weerhoudt Pooja er niet van om haar minder leuk te vinden. Ze is niet alleen een briljant, sterk vrouwelijk rolmodel voor jonge meisjes, maar Pooja zegt dat ze, in tegenstelling tot andere Avengers zoals Tony Stark en Steven Strange, het recht heeft om zelfverzekerd in haar vel te zijn, aangezien “niemand Thanos een kopstoot kan geven en kan leven naar vertel het verhaal.”

Ze vervolgt door te zeggen dat “op het moment dat ze zich realiseert dat ze maar een mens is, ze haar emoties voorgoed gebruikt. Haar emoties zijn de brandstof voor haar krachten”, en dat is op zichzelf al een reden om van dit personage te houden.

Volgende: De 20 beste MCU-citatenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in